ssoresown demiş ki:
karmancho demiş ki:
LilyAllen demiş ki:
Bir istekte bulunsak, duyan ilgilenen olsa, sonra gelsek dinlesek,
mutlu olsak sonra gülümsesek 😉
Reamon-Tonight desek, çok mu oluruz acaba :?:
Bence super olur, bekliyoruzzzzz 😀
gruptan 3 kişinin işe başlaması ve 1 kişinin KPSS kursuna
😀 yazılması dolayısıyla bu hafta yapmayı düşündüğündüğümüz stüdyoyu yapamadık maalesef.dolayısıyla repertuara eklemeyi düşündüğümüz yeni şarkıları bu hafta çalamıycaz.lily allen reamon-tonight eklemeyi düşündüğümüz şarkılar arasında.ilk bölüm için gayet hoş bir parça olur kanımca.
artık programdan programa görüşebildiğim grup arkadaşlarıma da buradan bişey söylemek istiyorum.''sodexho'ları aldım gençler.artık aspavalar benden
😉 ''unutmadan;
UPO her cuma 21,00-24,00 arası GARAJ'da
her cumartesi 20,30-24.00 arası INSULA'da
sen karmançoya bakma allen... o şarkı olmaz. çünkü şarkı isminde gece geçiyor. prensiplere aykırı...neden olmasın diyerek senin gönlünü yapmaya çalılşıyo, kandırtıyo seni, inanma. biz geceyi sevmeyen adamlarız. erken yatar, erken kalkarız. işimiz gücümüz var. uykumuzu getirir o şarkı bizim. ilk bölümde değil, provada değil, evde bile olmaz... olmaaaz. olmaz. (save tonight erken kalkmaya başlamadan önce çalınmaya başlanan bi şarkı olduğu için s*ktirediniz onu. önemsemeyiniz. zaten şey gibi bi şarkı o, eeeee, şey işte.) mutluluklar&esenlikler. :evil:
premiyer liiig hiiiiç bitmesiiiin. long live manchester mönşengladbagh... 8)
Birileri bu çocuğu hiç dikkate almıyor herhalde baksanıza
nasılda içerlemiş nasılda içine atmış böyle istediği parçaları çaldıramayınca :roll:
😀
Sen bu grubun bel kemigi değilmisin
sen olmazsan daha iyi basçı mı bulacaklar hem insulada
Sertan Sertan diye bağırmıyor mu millet :!: Niye dinletemiyorsun
ki sözünü
😆 hem sen en büyük değilmisin büyüğün sözü dinlenmez mi :!:
😀
Sana da dikkatin için çok teşekkür ederim Semih
😛
iş yükü bu grubu yıldıramaz ben inanıyorum ki her durumda
EN İYİ olmaya devam edeceksiniz..
Yeni parçalarınızı dört gözle bekliyoruz