hoffman demiş ki:cumartesı cok eglencelıydı..oturma eylemı 😆 superdı yaa. UPOdan Rolling Stones - Has Anybody Seen My Baby ıstıyoruum. 😉 pardon yane!
red_mosquito demiş ki:öncelikle rearviewmirror için tüm pearl jam severler adına teşekkürü bi borç bilirim. (black için daha önce teşekkür etmiştik.) her zamanki gibi çok güzel ve eğlenceli bi gece geçirdim sayenizde.. sandalyede hoplayıp zıplamak konusunda bayaa bi geliştirdim artık kendimi.. (e yaşlandık artık sahne önleri bozuyo bizi 🙂 )
yalnız maç nasıl berabere bitti anlamadım 8O .. siz sanki daha çok gol attınız gibi geldi bana.. gerçi soğuktan popom kadar dimağım da donmuş olabilir eheh..
neyse, uzatmayayım.. cumartesi gecesini bi şekilde bi arada geçirdiğim herkese bu forum aracılığıyla selam ederim, saygılarr :elsalla ..
ssoresown demiş ki:aslan parçasısın hakan sen! ama neresi olduğunu söylemem 🙂 🙂
tabıkı capote scent of a woman ve the bıg lebowskı . aaa sınanıyo muyum ayoll 😢 ısınıze baksanıza sız 🙂ssoresown demiş ki:sizden de one more cup of "en sevdiğiniz hoffman filmi" istiyorum sayın hoffman 😆 hadi bakalım!
ehbaa demiş ki:ssoresown demiş ki:aslan parçasısın hakan sen! ama neresi olduğunu söylemem 🙂 🙂
Lütfen polemik yaratma :twisted: Şeffaf ve açık ol 8) Öyle 'söylemem' diyerek kafa bulandırma, yakıştıramadım sana 8) Millete bir daha sürekli aydınlık için bir dakika karanlık eylemi yaptırma :!:
Hath...
ssoresown demiş ki:ehbaa demiş ki:ssoresown demiş ki:aslan parçasısın hakan sen! ama neresi olduğunu söylemem 🙂 🙂
Lütfen polemik yaratma :twisted: Şeffaf ve açık ol 8) Öyle 'söylemem' diyerek kafa bulandırma, yakıştıramadım sana 8) Millete bir daha sürekli aydınlık için bir dakika karanlık eylemi yaptırma :!:
Hath...
😳 😳 😳
angelofthenight demiş ki:yaa ilk yarı çok slow gidiosunuz ama hareketliii olmak lazım ama ya 😉 eheh şaka şaka çok eğleniorus her gelişimizde 😉 bu haftada eğlences heralde 😉 başarılarınzın dewamını dilerisss :!: 8) 😉
ms_joker demiş ki:arkadaşlar sizin demonuz var mı ya da myspaceden fln dinleyebilir miyiz?