Vay bea!Ah U.P.O ah🙂
Killing in the Name of, Did My Time, In the End, Jump Around, Faith çaldınız ; zıpladık ve deli gibi eğlendik.
Narcotic, Thubthumping, Diskotek, Çok mu Zor, bilumum Kurban şarkısı, Beyoğlu çaldınız ; hem zıplayıp hem göbek attık.
Black, Song to Say Goodbye, Without You I’m Nothing çaldınız, içip içip aqlamamak için kendimizi zor tuttuk (burası yalan ama edebiyat parçalıyorum, inanın artık😛).
Kimsenin çalmaya niyetlenmediği belki de yemediği şarkıları çaldınız…
Mekan veya seyirci hangi şekilde olursa olsun siz eğlendiniz bizleri de eqlendirdiniz…
Ah ahh Ankara’ya gelirdim sizi dinlemeye sonra bıraktım gelmeyi, siz başladınız Eskişehir’e gelmeye çok da iyi oldu.
Ki arada kınadım sizi o kadar kendimi yırtmama raqmen My Own Summer çalmadınız, bi dinleyemedim!!! 🙂
Haa bi de Glow‘da Black de çalmadınız, bi son kez dinleyemedim ama artık cumartesi telefon vasıtasıyla dinlicem ama keşke gelebilseydim de canlı dinleseydim.
Unutmadan Glow’da çektiğim görüntüleri şu finaller bitsin halledicem ve kamuya sunucam ,böylece U.P.O’yu her hatırladıqımızda, elimizde izleyebileceqimiz görüntüler olucak o günlerin anısına 😀
Neyse arkadaşlar ben kendi adıma çok üzüldüm ,Ankaraya geldiqim zamanlar koşa koşa gittiqimiz, eqlendiqimiz U.P.O yok artık...
Kendinize çok iyi bakın,görüşmek üzere…