Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
merhabalar, focusrite solo gen3 ses kartı ve guitar rig 7 pro kullanıyorum. impulse response olayına yeni giriyorum, çok övüyorlar ama york audio gibi IR'ları ücretsiz edinmemin bi yolu var mı? ücretsiz bazı IR'lar buldum ama pek bi fark göremedim veya ben mi yanlış yapıyorum
merhabalar, focusrite solo gen3 ses kartı ve guitar rig 7 pro kullanıyorum. impulse response olayına yeni giriyorum, çok övüyorlar ama york audio gibi IR'ları ücretsiz edinmemin bi yolu var mı? ücretsiz bazı IR'lar buldum ama pek bi fark göremedim veya ben mi yanlış yapıyorum
ücretsiz bir sürü yazılım ve IR var, biraz dolanarak bulunabilecek şeyler... bunları soruyorsan eyvallah
yasal olarak satışta olan şeyleri bedava elde etmek diyorsan bunun teknik olarak bir adı var .. ha yaparsın yapmazsın ahlak bekçisi değilim kimsenin ama burada alenen paylaşılması doğru değil, forum kurallarına da uygun değil
Over time I've collected a fuck ton of digital gear. Trying to build out a functional studio situation for working on my stuff as well as other people's projects and stuff. There's always talks of what boosts, sims, and IRs people use so I figured I'd share what I have. Below are folders for...
TONE3000 is the world's largest community for guitar tones, bass tones and studio equipment captures. Discover and share IR's and NAM profiles of amps, pedals, rigs, outboards, and signal chains. It's free!
www.tone3000.com
NAM profillerine ek olarak topluluk tarafından yüklenmiş devasa bir IR arşivine de ev sahipliği yapıyor burası. Hepsi ücretsiz ve halka açık. Ayrıca Amalgam Audio'nun ücretsiz IR paketini de kesinlikle tavsiye ederim harika şeyler var.