dediğim gibi keşke yapabilsemPreset bulmanız gerekmiyor. Kendiniz ayarlayın.
Zor bir şey değil.Duman tonu genellikle Fender Twin reverb önüne bir tubescreamer ve reverb atarak alınabilir mesela.Birebir tonları alamazsınız zaten onu unutun çünkü kaç defa işlemden geçiyor ve en başta analog kayıt alınıyor.dediğim gibi keşke yapabilsem
ikisinide bilmiyorum ama işin dijital kısmı daha kapsamlı olduğundan içinde 5 tane effekti olan bir amfi ile ilerlemek daha kolay olur öğrenmek için ayrıca madem bir yerden başlamalıyım en azından doğru düzgün ses alabildiğim yoldan gitmek istiyorumekrandaki potansı ayarlamak ile amfinin üzerindeki potansı ayarlamak arasındaki fark nedir?
hiçbirşey. sadece bilmediğin şeyi b*kla yeter.ekrandaki potansı ayarlamak ile amfinin üzerindeki potansı ayarlamak arasındaki fark nedir?
ekrandaki potansı ayarlamak ile amfinin üzerindeki potansı ayarlamak arasındaki fark nedir?
hiçbirşey. sadece bilmediğin şeyi b*kla yeter.
Bu nedir ?
tam olarak bundan bahsediyorum 😀O esnada "-ekrandaki..."
184578 eklentisini görüntüle
Bugüne kadar hazır presetler kullandım ama artık istediğim tonu oluşturmak istiyorum. Pedal, eq hiçbir bilgim yok, pedalların ne işe yaradığı hakkında sadece overdrive'ı biliyorum.
Amplitube 5de kayıt alıp loop'u açıp pedallar ekleyerek, eq ile oynarak neler değişecek görmek istedim ama kayıt aldığım hali ile kalıyor, eklediğim pedallar, değiştirdiğim ayarlar hiçbir etki etmiyor.
Yukarıda bahsettiğim şekilde öğrenebileceğim bir daw var mı?
- fiest
- Yanıt: 1
- Forum: Elektro Gitar Ekipmanı
10 ay önce gitara başlayıp, 2 ay sonra hiç bir ekipman bilgisi yokken, yardım talep ettiklerine posta koyacak kadar bilgili / tecrübeli hale gelmiş. Gençlerin hızına yetişilemiyor. Helal !
Estağfirullah amacım size posta koymak değil, her daw vs amfi konusunun altındaki daw'ı öcüymüş gibi göstermenize bir isyan sadece.O esnada "-ekrandaki..."
184578 eklentisini görüntüle
Bugüne kadar hazır presetler kullandım ama artık istediğim tonu oluşturmak istiyorum. Pedal, eq hiçbir bilgim yok, pedalların ne işe yaradığı hakkında sadece overdrive'ı biliyorum.
Amplitube 5de kayıt alıp loop'u açıp pedallar ekleyerek, eq ile oynarak neler değişecek görmek istedim ama kayıt aldığım hali ile kalıyor, eklediğim pedallar, değiştirdiğim ayarlar hiçbir etki etmiyor.
Yukarıda bahsettiğim şekilde öğrenebileceğim bir daw var mı?
- fiest
- Yanıt: 1
- Forum: Elektro Gitar Ekipmanı
10 ay önce gitara başlayıp, 2 ay sonra hiç bir ekipman bilgisi yokken, yardım talep ettiklerine posta koyacak kadar bilgili / tecrübeli hale gelmiş. Gençlerin hızına yetişilemiyor. Helal !