Ucuz referans kulaklık

Arkadaşlar 1500tl altında referans kulaklığı ne önerirsiniz? Evet bütçe düşük ama idare etsin yeter. Ses kartından gitar sesini duymak için alacağım.

Merhabalar. Daha önce kulaklıkla gitar çaldınız mı? Bence eziyetten başka bir şey değil. Sürekli kulakta takılı bir cihaz. Normal hoparlör alın sesi kısın daha iyi.

Aldım. Yurtta yıllarca da kulaklıkla gitar çaldım. Sıcakta kulak pişiyor. Hadi onu geçtim bir süre sonra kulak zarına basınç yapıyor ve ağrı yapıyor. Uzun süre devam edilirse kalıcı hasar oluşuyor. Farkında bile olmuyorsun. Kulaklığı çıkarınca çınlama duyuyorsun etraftan. Ergonomik değil benim için. Ayda yılda bir gitar kaydı almak ile sürekli kulaklıkla gitar çalmak arasında dağlar var. Telimin sesini duymuyorum o bile eksik geliyor. Ha başkası sever o ayrı. Ben sadece tecrübelerimi aktarıyorum.

Aldım. Yurtta yıllarca da kulaklıkla gitar çaldım. Sıcakta kulak pişiyor. Hadi onu geçtim bir süre sonra kulak zarına basınç yapıyor ve ağrı yapıyor. Uzun süre devam edilirse kalıcı hasar oluşuyor. Farkında bile olmuyorsun. Kulaklığı çıkarınca çınlama duyuyorsun etraftan. Ergonomik değil benim için. Ayda yılda bir gitar kaydı almak ile sürekli kulaklıkla gitar çalmak arasında dağlar var. Telimin sesini duymuyorum o bile eksik geliyor. Ha başkası sever o ayrı. Ben sadece tecrübelerimi aktarıyorum.
Bence de hoparlör daha iyi ama genel olarak hoparlör fiyatları kulaklık fiyatlarından yüksek. Bu yüzden kulaklık önerisi istedim.

Kulaklık eğer zaruri değilse. Yani mecburen kullanmayacaksanız para biriktirin biraz daha hoparlör alın. Emin olun çok boğucu kulaklık. Bir tek sen mi biliyosun o zaman neden kulaklık var dersen. Bu referans kulaklıklar kayıt alırken sesleri çok daha iyi duyabilmek için. Dışarıdan gelecek sesleri kesip kayıda focus olabilmek için. Gecenin bir vakti gaza gelip hayvan gibi çalabilmek için. Ama sürekli enstrüman çalmak, pratik yapmak için ergonomik değil. Tabi yine sizin tercihiniz.

Geri