Arkadaşlar eskiler bilir. Ucuz satici yada kbicer isimli biri vardi ve cok üst düzey gitarlari uygun fiyatlarla satiyordu. Sonra bu arkadaş gözden kayboldu. Kendisi halen gitar getirip satiyor mu? Bilgisi olan paylasabilir mi?
olayı neydi ki? distribitör tanıdığı mı vardı?Sanırım bıraktı o işleri ve ciddi ciddi kayboldu adam.
olayı neydi ki? distribitör tanıdığı mı vardı?
hiç iletişim yolu da mı yoktu? siparişe göre mi çalışırdı?Ser verir sır vermezdi 🙂
hiç iletişim yolu da mı yoktu? siparişe göre mi çalışırdı?
Biri bulabilir mi? Enstrüman ticaretine aranan kan gibi gözüktü adamİletişime açıktı, ama neyi nasıl yaptığını hiç söylemezdi.
Biri bulabilir mi? Enstrüman ticaretine aranan kan gibi gözüktü adam
Ahlaksız bir yordama sahip olduğunu düşünmüyorum. Enstrüman işi risk/kar oranına bakılırsa o kadar verimli sayılmazOnu bilemem. Sahibinden sitesinde bile yok adam yılladır.
Sevgili @_Mr_Crowley_Piyasa kaliteli gitarlara aç. Aylardir param cebimde istedigim ayarda gitar bulamiyorum.
O açıdan bakmak yerine Türkiyede bulunmayan gitarları getirdiğini düşünürsek çok faydalı bir abimiz ve her türlü ekipmanı buranın fiyatının 4 te birine satacağı için yine de baya ucuz şey satıyormuş diyebilirizBugünün kurlarıyla satsaydı o 3000 TL'ye satılan PRS'ler en az 6500 TL filan olurdu o kadar ucuz olamazdı yani. 6500 TL'yde PRS bulunur aranırsa.
Bu gitarın ikinci elini bulmak yurtdışında bile çok zor, sizin yerinizde olsam, USA ikinci el sitelerini araştırır ve aradığım ürünü bulduğumda forumda yurtdışından gitar getiren arkadaşlar vasıtası ile getirtmeye çalışırdım...Bu şekilde fiyat olarak da gayet uygun olacaktır...Custom shop neck thru fender ariyorum.
O açıdan bakmak yerine Türkiyede bulunmayan gitarları getirdiğini düşünürsek çok faydalı bir abimiz ve her türlü ekipmanı buranın fiyatının 4 te birine satacağı için yine de baya ucuz şey satıyormuş diyebiliriz