Udemy Kurs önerisi

Öncelikle merhaba. 4 aydır elektro gitar çalıyorum 3 senedir de akustik gitar çalıyorum. Yaşadığım yerde doğru düzgün kurs olmadığı için de 3 senedir kendi başıma youtube gibi yerlerden çalışıyordum fakat biraz gelişince youtube yetersiz geliyor ve gitara nasıl çalışacağımı bilmiyorum sizce udemy'den bir elektro gitar kursu almalı mıyım? Alırsam da hangi kursu almalıyım? Önceki forumlara baktığımda cevabımı tam olarak alamadım. Şimdiden teşekkürler

Deniz sayman 1 ve 2
Selim ışık 1 ve 2 aldım. Deniz sayman 1 çok çok giriş seviye ve hızlı hiçbirşey anlaşılmıyor. Selim ışık kitap guitarpro dosyaları ve video halinde. Selim ışık tavsiye ederim.

Dün Deniz sayman başlangıç ve orta-ileri seviye kursunu satın aldım gerçekten de başlangıç çok giriş seviyesi fakat bazı tekniklerde eksiklerim vardı ondan başlangıç aldım. Peki orta-ileri seviye kursu nasıldır acaba?

Ben bu insanların gitar çalma seviyelerini tam anlayamadım cidden. Başka başlıklarda da görüyorum. Klasik gitarda orta seviyeyim diyor mesela ama aslında 4 tane akor ile pop çalıyor anca. Sorduğu sorulardan belli oluyor.

YouTube yetersiz gelmesi için Steve Vai falan olmanız lazım. Steve Vai gibi çalıyor olmak değil. Direk Vai. Ya da onun hocası Satriani. Frank Gambale falan. Jazz master falan. Bilmiyorum tabi orta seviye kim? ileri seviye ne? Deniz Sayman mesela nasıl ileri seviye diye kurs verebiliyor.

Bence neyi nasıl aradığınızı bilmiyorsunuz. Ingilizce aratın. En basiti YouTube'da Bernth'in pratiklerini izleyin. Bernth'in tüm pratiklerini yapabilen adam zaten ne arayacağını öğrenir. Binlerce egzersiz var. Binlerce şarkı tabı var YouTube'da. Hatta bazıları yavaş hızlı çalıyor. Tek tek öğretiyor.

Geri