S SpineCactus 27 Kasım 2006 #43 konser harikaydı arkadaşlar unadorned i seviyorum :metal bundan sonraki konserlerinizi ve tabii ki stüdyolarınızı iple çekeceğim. kovsanız da geleceğim :seytan evet evet bu benim 8) daha kocaman başarılara...
konser harikaydı arkadaşlar unadorned i seviyorum :metal bundan sonraki konserlerinizi ve tabii ki stüdyolarınızı iple çekeceğim. kovsanız da geleceğim :seytan evet evet bu benim 8) daha kocaman başarılara...
mat 4 Aralık 2006 #44 Arkadaşlar gelecek konser ne zaman :?: Başlığı biraz geç gördüm dinlemek isterim...
U unadorned 9 Aralık 2006 Konu Sahibi Konu Sahibi #45 unadorned 10 aralık da tunalı golgede konser kapı acılıs: 16.00 konser saat>(yaklasık olarak) 18.00 tunalı golgeye herkesi bekliyoruz
unadorned 10 aralık da tunalı golgede konser kapı acılıs: 16.00 konser saat>(yaklasık olarak) 18.00 tunalı golgeye herkesi bekliyoruz
C cagdasE 12 Aralık 2006 #46 Tarzlarımız farklı olsada aynı sahneyi paylaşmak güzeldi 8) !! gitar askısı için tekrardan teşekkürler, yolunuz açık olsun,başarılar arkadaşlar 😉
Tarzlarımız farklı olsada aynı sahneyi paylaşmak güzeldi 8) !! gitar askısı için tekrardan teşekkürler, yolunuz açık olsun,başarılar arkadaşlar 😉
A _apeiron_ 12 Aralık 2006 #47 aynı sahneyi paylaşmak gerçekten çok güzeldi...tarzınıza göre süperdiniz..en kısa zamanda tekrar aynı sahneyi paylaşmak dileğiyle..
aynı sahneyi paylaşmak gerçekten çok güzeldi...tarzınıza göre süperdiniz..en kısa zamanda tekrar aynı sahneyi paylaşmak dileğiyle..
S SpineCactus 12 Aralık 2006 #48 bir gün biz de ayni sahneyi paylasacagiz 😆 ve ben de bir gün sizi böyle tebrik edecegim siz de beni tabiki de yok yok grup falan kurmayacagim :roll: sizi dinnerim tebrik ederim bu bana yeter...
bir gün biz de ayni sahneyi paylasacagiz 😆 ve ben de bir gün sizi böyle tebrik edecegim siz de beni tabiki de yok yok grup falan kurmayacagim :roll: sizi dinnerim tebrik ederim bu bana yeter...
U unadorned 24 Ocak 2007 Konu Sahibi Konu Sahibi #49 unadorned -chaotic tendency unadorned in ilk klibi chaotic tendency yi www.youtube.com/watch?v=IO-gNf8wHYE adresinden izleyebirsiniz
unadorned -chaotic tendency unadorned in ilk klibi chaotic tendency yi www.youtube.com/watch?v=IO-gNf8wHYE adresinden izleyebirsiniz
S SpineCactus 29 Ocak 2007 #50 klip süper, grup süper, elemanlar süper, parçalar süper, herşey süper... :tap: yeni konserleri iple çekmekteyim çabuk olun ama :metalhead
klip süper, grup süper, elemanlar süper, parçalar süper, herşey süper... :tap: yeni konserleri iple çekmekteyim çabuk olun ama :metalhead
D DuKhA 7 Mayıs 2008 #54 Dinlemekten ve izlemekten zevk aldığım bir grup.. Novembré coverınız var di mi yine?.. önlerde kafa sallarım hiç acımam!! 🙂
Dinlemekten ve izlemekten zevk aldığım bir grup.. Novembré coverınız var di mi yine?.. önlerde kafa sallarım hiç acımam!! 🙂