Tam ben yazacaktim hahahahaSteve Lukather'a "hakkı yenmiş , hak ettiği yerde olmayan" derseniz; mevzulara oldukça uzaksınız demek zorunda kalırız ama 🙂
Ben Turkiye'ye 2010 da dondum.Iletisime gectigim gitaristlerin %90'i yuzume bakti bos bos ne diyo diye 😉 bir kismi Toto deyince haaa oldular.Steve Lukather'a "hakkı yenmiş , hak ettiği yerde olmayan" derseniz; mevzulara oldukça uzaksınız demek zorunda kalırız ama 🙂
"Vito Bratta hakkı yenmiş bir gitarist değildir. Aksine White Lion'un albüm çıkardığı 80 li yıllarda adından çok söz edilen ve bayağı sevilen bir gitaristtir. Bunun yanında White lion dağıldıktan sonra gitarı bırakmıştır ve emlakçılık yapmıştır. Şimdileri ise pizzacılık yapmaktadır. Geçirdiği bir kaza sonucu sol elinde hasar meydana gelmiştir ancak bazen klasik gitar çalabilmektedir.
Eğer Gitar çalmayı bırakmasaydı kesinlikle ve kesinlikle mükemmel işler başaracaktı. Yeni nesil ve gençler arasında da tanınacaktı.
Sonuç olarak tanınmamasının ve bilinmemesinin sebebi , müziği bırakmasıdır. Bu sebepten underrated değildir bence.
Sadece kendi düşen ağlamaz tipinde bir olay vuku bulmuştur. Fazlası değil.
kendisi geri planda kalmayi tercih etmis gitaristler
Bağlantıyı anlayamadım. Bizdeki HM gitaristleri Adını bilmiyor, dinlemiyor diye mi, Lukather geride kalmayı tercih etmiş oluyor ? 🙂Ben Turkiye'ye 2010 da dondum.Iletisime gectigim gitaristlerin %90'i yuzume bakti bos bos ne diyo diye 😉 bir kismi Toto deyince haaa oldular.
Ben de bir crossroads festivali izlerken tanımıştım kendisini. Çok daha sonraları speechless plağına denk geldim çok alakasız bi yerde. Hiç düşünmeden hemen aldım. (Çok çok komik bir fiyata)En önemlilerinden biri Albert Lee derim. Kendisiyle tanışma şansım da oldu, harika bir müzisyen ve insan.
Greg Koch. Eminim bilmeyen birçok kişi vardır burada bile, keşfedin derim bu durumda.