Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Unlucky Mr. Lucky (Punk/Glam/Hard Rock) - İstanbul
Kendisinin iş yoğunluğu ve bizim de grup hakkında daha ciddi düşünmemiz nedeniyle medenice yollarımızı ayırdık. Yeni yetenekler arıyoruz, etrafındaki müzisyenlere de söylersen sevinirim😉 Rock On!!!
Bu grup harcanmasın ya, birkaç konserinde bulundum,acaip kaliteli bir grup, şöyle diyim bu adamlar ilk çıktığında ülkede bunlardan başka bu tarz grup yoktu,bunlardan sonra ortalık birden glam yapan grup doldu.. Devam arkadaşlar 😉
Bu grup harcanmasın ya, birkaç konserinde bulundum,acaip kaliteli bir grup, şöyle diyim bu adamlar ilk çıktığında ülkede bunlardan başka bu tarz grup yoktu,bunlardan sonra ortalık birden glam yapan grup doldu.. Devam arkadaşlar 😉