İnanılmaz ilanlar görüyorum varsa bunlardan bir tane de bana bulabilirsek sevinirim
geçen hafta sordum bir arkadaşa “-abi orjinal plywood dedi , bi araştırayım dedim yeni düştü herhalde bu ağaç türü diye , kontrplakmışGeçen yıl ben de aldım bi tane, sapı fena değildi ama gövdesi bildiğiniz suntaydı. .)
Ben tabi ucuza almıştım. 500e aldım, bi kaç ay sonra 700e sattım ama aynı gitar ilanlarda 2000 TL olarak falan dolaştı geçen aylarda. O kadar para verip sunta gitar alsam yıkılırdım açıkçası. Donanım olarak şu anki Çin Squierlerden de kötüler, sadece soft v neck için geçer not verilebilir bence.geçen hafta sordum bir arkadaşa “-abi orjinal plywood dedi , bi araştırayım dedim yeni düştü herhalde bu ağaç türü diye , kontrplakmış
Ben tabi ucuza almıştım. 500e aldım, bi kaç ay sonra 700e sattım ama aynı gitar ilanlarda 2000 TL olarak falan dolaştı geçen aylarda. O kadar para verip sunta gitar alsam yıkılırdım açıkçası. Donanım olarak şu anki Çin Squierlerden de kötüler, sadece soft v neck için geçer not verilebilir bence.
Eski bir 89/94/95/96/97 kore squier sahibi olarak soyleyebilirim ki cidden iyi gitarlar ama Mexico ya belki goz kirparlar o kadar.Tokat falan yok.Bu arada 89 Squier II de ki sap cidden iyiydi, Lisansli fender yan sanayi saplar ile bas ederdi cok rahat.Gitarin en kotu ozelligi manyetikleriydi.Kedi ciyaklamasi gibi sesleri vardi.Aylarca satamamistim hicbirini.Istedigim fiyat Squier bullet parasiydi, en sonunda agir oksitli bir Fender stage 185 ile takas yapmistim 89'u.
139767 eklentisini görüntüle
Gitarın gövdesi tek parça mı yoksa çok parça mı buna takılmayın derim. Sese esas ruhunu veren gövdenin şekli ve sap ağacının durumudur. Çok parçalı olup da tek parçalıdan daha yüksek rezonansı olan gitarlar da var. "Solid daha iyidir" gibi argümanı temelsiz görüyorum.
Diğer yandan "USA tokatlayan Kore Squier"e hiç denk gelmedim. Başlık sahibi bir örnek gösterin de Pazar eğlencemiz çıksın. 🙂
Artik yoklar hocam.Bir adet Squier bullet var.Modifiyesiz.Tellerini yilda bir degistiriyorum.Aslinda bir modifiyesi var, bridge pickupa ton bagladim.Calmasi cok eglenceli.hocam şaka bir yana ilana düşürürsen almayı denerim , koleksiyoner durumları var sanırım
Artik yoklar hocam.Bir adet Squier bullet var.Modifiyesiz.Tellerini yilda bir degistiriyorum.Aslinda bir modifiyesi var, bridge pickupa ton bagladim.Calmasi cok eglenceli.
Elime enteresan Squier lar gecmedi degil.Japonlar ayri telden gidiyor.Iste onlar Amerikanlari tokatlar mi bilmiyorum ama Meksikalar dan kesinlikle ustun.Tabi Meksikalari kotulemek icin soylemiyorum.Cok iyi meksikalar var.
139768 eklentisini görüntüle139769 eklentisini görüntüle
Geçenlerde 4600₺'idi sanırım, USA Fender bulmuştum. Bu fiyata Squire alan kişiye üzülürüm şahsen.
Bu gitar Kore olamamış ama ceviz ve maneviyattan yükselmiş 😊