casey demiş ki:8O cok hos... ilk konserde boylesı performans... seyırcı sayısı azdı gercı ama yazın gelişine baglıydı sanırım. bir ara kurban ustune kurban dınleyınce kusacak vazıyete gelmısken, "yine" yi öyle bir caldılar... vokal farklı olmasa...
can-ı gönülden tekrar tebrik eder, basarılar dilerim. ufak bır de kritiğim olsun, daha özgün sarkılar bulup da coverlasalar... dinleyıcıyı biraz sasırtsalar... gerci ulasmak ıstedıklerı yer neresı bılemıyorum ama dinlemesi gayet keyifliydi.
stüdyodaki grupla,sahnedeki grubun alakası yoktu.ben çok eğlendim şahsen.başarılar diliyorum kardeşlerim 🙂ayrıca bir düzeltme yapmak gerekirse bu useless'ın ilk konseriydi.e ilk konsere göre böyle bir performans... düşünün yani
jimmy_ demiş ki:stüdyodaki grupla,sahnedeki grubun alakası yoktu.ben çok eğlendim şahsen.başarılar diliyorum kardeşlerim 🙂ayrıca bir düzeltme yapmak gerekirse bu useless'ın ilk konseriydi.e ilk konsere göre böyle bir performans... düşünün yani 😉
casey demiş ki:8O cok hos... ilk konserde boylesı performans... seyırcı sayısı azdı gercı ama yazın gelişine baglıydı sanırım. bir ara kurban ustune kurban dınleyınce kusacak vazıyete gelmısken, "yine" yi öyle bir caldılar... vokal farklı olmasa...
can-ı gönülden tekrar tebrik eder, basarılar dilerim. ufak bır de kritiğim olsun, daha özgün sarkılar bulup da coverlasalar... dinleyıcıyı biraz sasırtsalar... gerci ulasmak ıstedıklerı yer neresı bılemıyorum ama dinlemesi gayet keyifliydi.
dnt_b_nlve demiş ki:evet arkadaslarin yorumlarindaki gibi ilk konser olmasina ragmen cok cok hos caldilar ve eglendirmesini ve dinletmesini bildiler.. ailecek cok begendik ve devamini diliyoruz..;>
dipnot:tool istiyorum dredg istiyorum ulen beeenn..😉🙂
fruitcake demiş ki:apc çalarak gönlümde dahada ayrı bi yer edinen grup 😀
daha çok yeniler.. iyi başladılar 😉
başarılar çocuklar 🙂