Herkese merhabalar ben Demirhan 3 aydır elektro gitar çalıyorum artık ilerliyorum ve distortion a ihtiyacım var metal , hard rock tarzında çalıyorum. bütçem maximum 700 tl bana uygun bir distortion biliyorsanız lütfen cevaplayınız teşekkürler
😅😅😅Masa 8 e benden 1.5 distortion. lol
Ne istediğini belirtirsen yardımcı olabiliriz. Pedal mı istiyorsun ?
tamamdır pardon ilk forumum da Distortion pedalı arıyorum Gitarım Jackson js11 Amfim marshall mg15Türkiye'nin En Çok Tercih Edilen Müzik Marketi | MyDukkan
Gitar, Metronom, Davul ve Perküsyonlar, Keman, Klarnet, Ses Kartı, Mikrofon, Kulaklık ve çok daha fazlasını MyDukkan'da bulabilirsiniz.www.mydukkan.com
Arama filtreleri:
Gitar efekt pedalları
Distortion
fiyat filtresi 690-710
Gitar ve amfini belirtirsen daha yapıcı cevaplar gelir, yoksa aç google yap derler sana.
amfim marshall mg15Kardeşim bence pedaldan önce iyi bir amfi al yoksa.
Evet Gürkan abi amfim var marshall mg15 gitarım da jackson js1114 yaşında birine biraz daha hoşgörülü davranmalıyız bence...
Distortion pedalını nereye bağlayacaksın Demirhan? Bir amfin var mı?
pedala vereceğin parayla evde çalıyorsan önüne pedal koyduğunda iş yapabilecek blackstar ht1 gibi bir lambalı amfiye yönelebilirsin. mg15 e ne pedal takarsan tak pek güzel bir distortion alman mümkün değil. Blackstar için distortiona da gerek yok aslında daha sert bir metal tonu almak için-eğer bunun için alıyorsan pedalı-. Önüne bir booster-od koyduğunda oldukça sert bir ton elde ediliyor.amfim marshall mg15
ilk forumum üzgünüm . Distortion pedalı istiyorum .Amfim marshall mg15 Gitarım jackson js11Masa 8 e benden 1.5 distortion. lol
Ne istediğini belirtirsen yardımcı olabiliriz. Pedal mı istiyorsun ?
Bu mesajın üstündeki öneriye katılıyorum.ilk forumum üzgünüm . Distortion pedalı istiyorum .Amfim marshall mg15 Gitarım jackson js11