uygun yollu plugin alma yöntemi var mı?

Selamlar;

Sorumu yukarda paylaştım tonex ,amped almak istiyorum kinguin gibi key satan bir firma var mı bu camida .40 yaşımızdan sonra gitara başladım,3 ayda komşu ile papaz oldum gitardan rahatsız olmuş paşam ve daw alemine girdik ve boss blues drive gibi pedalların similasyonlarını alayım diyorum ama tr döviz kuru malumunuz.

Neural Dsp çok modern. Yani en low gain modellemesinde bile djent çalınır 😀 blues gibi şeyler için çok kullanan yok.

Eğer Tonex seviyorsanız. Ses kartı ile falan uğraşmayın zaten. Direk Tonex'in kendi pedalını alın. Amalgam captures isimli sirketin yaptığı amfi klonları baya iyi.

Neural Dsp çok modern. Yani en low gain modellemesinde bile djent çalınır 😀 blues gibi şeyler için çok kullanan yok.

Eğer Tonex seviyorsanız. Ses kartı ile falan uğraşmayın zaten. Direk Tonex'in kendi pedalını alın. Amalgam captures isimli sirketin yaptığı amfi klonları baya iyi.
ben pedal sevdalısıyım ; genel müzik sevkim black metal ama aynı zamanda moduma bağlı mercimek çorbası gibi müzik dinliyorm blues dan ankara pavyon müziğine kayan bir müzik listesine sahibim,o yüzden çalarken de isvi.re çakısı gibi altyapı kurmam lazım.

Geri