Forumda başlık açardım şu kadar param var ne alayım tarzım caz buluz metal diye herhalde.
Ne şikayet ve küfür yerdik ama? 😀
Forumda başlık açardım şu kadar param var ne alayım tarzım caz buluz metal diye herhalde.
Ne şikayet ve küfür yerdik ama? 😀
Bu halimizle de yiyoruzdur allah bilir...
😀
Biliyorsan konuş alim desinler , bilmiyorsan sus adam desinler 🙂 bu söz boşuna değil üstadım.. Sen birşeyi biliyorsunda konusuyorsun 🙂 ( Aklıma ayrılsakta beraberiz dizisindeki feridun geldi 🙂 ben birşeyiOlma mı? Kimbilir kaç troll bize "Trollere bak, her b.ku da bunlar biliyor mk" diye sinkafı geçiriyordur içinden? 😀😀
Adamın hayali bile kücük 😀
Emin ol o kadar paraya hayatında hiç sahip olmamış insan 2 senede bitirir o parayı 3. Sene yine evde zeytin yok puhahahah 🙂Müstakil Ev Satın Alır, İstediğim Enstrümanları alır ama bi dakika ya 😀 müstakil ev alınca para biterdi 😀 yok be bi ev alır enstrüman falan alır hayatıma devam ederdim napıcam.Hani milyar dolar olsa, yine aynsını alır artan parayla da çalışmaz, ömür boyu rahat yaşardım herhalde 😀
para az o kadar paraya sadece 1 2 şey yapabilirsin biraz daha fazla tutsaydın da gönül rahatlığıyla sayabilseydik ev araba iş güç diye 🤣
50 yaşına geldiğimde (şu anın parasıyla) aylık 12-13bin liralık bir ek gelir elde edebilirim. Bu parayla istersem kendi imkanlarımla bir erken emeklilik yaşayabilirim.