Bundan tam 3 yıl önce 2-2,5 yıl elektro gitar çaldım üniversiteye gittikten sonra elde avuçta ne varsa satmak zorunda kaldım ve birdaha bir şey satın alamadım. Şimdi kaldıgım yerden tekrar müziğe dönmek istiyorum genelde Thrash metal (metallica vs) çalıyorum. Gitar için 2500-3000 TL bir bütçem var ikinci el alacağım. Evde kendi gelişimim adına ve instagramda eş dost arkadaşla paylaşmak için kayıtta almak istiyorum.Ve bunun için bir ses kartınada ihtiyacım var.Donanımı güzel bir bilgisayara sahibim o yönden sıkıntım yok lakin direk ses kartından bilgisayara girip guitar rig gibi programlardan değilde birde amfi alıp onu mikrofonlayıp kayıt almak gibi bir düşüncem var amfi içinde 2000-2500 bir bütçem var.
Özet:
1-) Floyd Rose lu Thrash metal (metallica vs) tona yakın bir ton almak için ltd,shecter gibi markaların emg aktif manyetikli gitarlarına bakıyorum bütçem 2500-3000 arası doğru yoldamıyım ?
2-) Amfi mikrofonlayıp o şekilde kayıt almak istiyorum bunu daha önce hiç yapmadım blackstarın ht serisi (ht1rh, 5rh) gibi amfilere bakıyorum yine doğru yoldamıyım ?
3-) Behringer umc204hd ses kartını önerirmisiniz sadece altyapı üzerine gitar çalıp cover yapacağım ve bunu kayda alacagım işimi görür mü ?
4-) Amfi mikrofonlayacağımı söylemiştim mikrofon önerisi alabilirmiyim ?
Konuyu okuyan cevaplayan herkese şimdiden teşekkürlerimi sunarım.
Özet:
1-) Floyd Rose lu Thrash metal (metallica vs) tona yakın bir ton almak için ltd,shecter gibi markaların emg aktif manyetikli gitarlarına bakıyorum bütçem 2500-3000 arası doğru yoldamıyım ?
2-) Amfi mikrofonlayıp o şekilde kayıt almak istiyorum bunu daha önce hiç yapmadım blackstarın ht serisi (ht1rh, 5rh) gibi amfilere bakıyorum yine doğru yoldamıyım ?
3-) Behringer umc204hd ses kartını önerirmisiniz sadece altyapı üzerine gitar çalıp cover yapacağım ve bunu kayda alacagım işimi görür mü ?
4-) Amfi mikrofonlayacağımı söylemiştim mikrofon önerisi alabilirmiyim ?
Konuyu okuyan cevaplayan herkese şimdiden teşekkürlerimi sunarım.