Uzun soluklu evladiyelik tavsiye, Charvel mj serisi hakkında.

Öncelikle merhabalar. Uzun soluklu all around(kime göre?) hsh kombinasyonlu bir gitar alma düşüncesindeyim. 4-5 senedir piyano dersi alan 11 yaşında kızım da ileride gitara merak sararsa devam edebileceği üzmeyecek çalımı çok zor olmayan bir alet olmasını istiyorum. Aşağıdaki linkteki ürünü almayı düşünüyorum. Benzer tavsiyeleriniz olursa sevinirim. Bu bütçeyi hakedecek bir gitar mıdır? wenge klayve konusunda çok fazla bilgi edinemedim bir soru işareti de o benim için.

Bende MJ Serisi Jackson var. Charvel, Jackson pek farketmiyor hepsi Fender. Hardware olarak mutlaka üst parçalar kullanılıyor. İşçilik harika, jilet gibi bir gitar.
Benimki Fujigen (JFJ####) yapımı, gönderdiğiniz de Dyna Gakki (JDC####). İkisi de birbirinden kaliteli üst gitarlar üreten fabrika.

Hatta şimdi tam getiremeyeceğim ama piyasa halen Fujigen ve Dyna Gakki üretimi Ibanezlerle dolu.

Öncelikle merhabalar. Uzun soluklu all around(kime göre?) hsh kombinasyonlu bir gitar alma düşüncesindeyim. 4-5 senedir piyano dersi alan 11 yaşında kızım da ileride gitara merak sararsa devam edebileceği üzmeyecek çalımı çok zor olmayan bir alet olmasını istiyorum. Aşağıdaki linkteki ürünü almayı düşünüyorum. Benzer tavsiyeleriniz olursa sevinirim. Bu bütçeyi hakedecek bir gitar mıdır? wenge klayve konusunda çok fazla bilgi edinemedim bir soru işareti de o benim için.
Japon yapımı bu parayı hak edebilir, ama neticede fabrikasyon gitar.
Bu fiyat bandında herşeyine kendiniz karar verebeileceğiniz custom gitar (ne istediğinizi iyi bilmek kaydıyla) yaptırabilirsiniz. Matt Guitars ve Ave guitars'ın instagram üzerinde işlerine bakın derim.

Gitarı denemedim bilmiyorum ama o bütçeye çıktığınız zaman alternatif olarak bu ürün de var. Seçenek olarak bulunması açısından ekleme yapayım. Tecrübesi olanlar belki fikrini paylaşır.

japon charvel ben de denemedim ama prestige bir ibanez az ve pro-mod bir charvel dinky denemiştim. charvel’in sapı daha ince ve moderndi ibanez’e göre. bence çok daha rahattı.

Geri