chirkeF demiş ki:ya bu aarada biri filminden bahsetmiş..hangi kitaba ne zaman film çekildi ya?
burboz demiş ki:walla kadın öldü ama hala yeni kitapları çıkıyoo, nasıl oluyo anlamıyor..
gerçekten müthiş bi yazar, çok sürükleyici romanları..
nedense hep kardeşler arasındaki ilşkileri anlatıyo, üvey bile olsa insan kardeşiyle beraber olur mu hiççç???
chirkeF demiş ki:sanırım şu andrews tadında yazdığını iddia ettikleri yazar ice ve raini falan yazdı..yani en yeni kitaplar o ordan varsayıyorum..eğer öyleyse valla hiç de anderws la falan alakası yok son derece alakasız ve sıkıcı yazıyo..çatıyı izlemek isterim ya hiç denk gelmedim cnbc e de...olursa falan haber verirseniz sevinirim..
Çatı serisini okuduğum zamanlarda ne zaman bir kitabını bitirsem "İşte bitirdim seriyi" derdim sonra serinin bir başka kitabını görürdüm.Böyle böyle yaklaşık 8-9 kitabını okudum.Sonra pes ettim. 😆rockabilly demiş ki:çatı serisinin hepsini okudum ama öç yuvası bambaşkaydı gerçekten insanı geren bir yandan da bunalıma sokan bi yazar
kimberley demiş ki:her kitabı ayrı bir pembe dizidir. her zaman acınası durumda bir genç kız vardır ve ensestin anasını ağlatmıştır. evet olaylar komik değil etkileyici ama bunu bu şekilde iğrençleştirmek komik.
ölünce yerine "yenisinin" getirilmesi de ayrı bi saçmalıktır, hangi gerçek yazar ölünce yerine yenisi yazabiliyor? (bkz: edebi nitelik nedir ne değildir)
tabi sürükleyici olabilir yazdıkları, orasını bilemiyorum. ama neresinden bakarsan bak tam bir amerikan çılgınlığı.