E Eterna 25 Kasım 2020 #1 İyi akşamlar herkese cümleten. Jackson KVX V kasa gitar için kılıf nereden bulabilirim arkadaşlar?
E Eterna 26 Kasım 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 LuciferioN demiş ki: Google Search Hepsini görmek için tıklayın... Çok teşekkürler hocam. Google'da V kasa gitar kılıfı yazınca bir şey çıkmıyordu doğru dürüst. Teşekkürler.
LuciferioN demiş ki: Google Search Hepsini görmek için tıklayın... Çok teşekkürler hocam. Google'da V kasa gitar kılıfı yazınca bir şey çıkmıyordu doğru dürüst. Teşekkürler.
E Eterna 26 Kasım 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi #5 arda_krkt demiş ki: 144069 eklentisini görüntüle Hepsini görmek için tıklayın... Hocam doğru dürüst bir şey çıkmıyor derken şunu kastettim. Bu kılıfların çoğu stokta yok. O girdiğiniz pembe linkteki de bayağı dandik bir kılıf. O yüzden saymadım.
arda_krkt demiş ki: 144069 eklentisini görüntüle Hepsini görmek için tıklayın... Hocam doğru dürüst bir şey çıkmıyor derken şunu kastettim. Bu kılıfların çoğu stokta yok. O girdiğiniz pembe linkteki de bayağı dandik bir kılıf. O yüzden saymadım.