nienturi demiş ki:
hiç duymamıştım..bende orjinal kaseti vardı ve orada bu tarz bir şeye rastlamadım.eve gidince bir kez daha kontrol ederim...
paulo gilberonun yoluna kurban🙂 harika bir herif..."intense rock II" de ve "terrifing guitat trip"deki püskller sarkan giarını her gördüşümde aklıma bizim dolmuşlar gelir🙂
berkay; VAİ pek fazla konser videosu çıkaran bir adam değil aslen.ama "alien love secrets" albümünün görüntülü,klipimsi kayıtları var.ayrıca yeni "live in astoria" DVDsine ve G3 videolarına mutlaka bak. onun dışında eğer kazaa,soulseek gibi programları kullanabiliyorsan vai diye arattır envayi çeşit şey geliyo,oradan her şeyi indirebilrisin.ama bazıları aynı çıkabilir.ayrıca aratırırken ibanezin 7 tellileri ile ilgili videosundan vai bölümünü de dikkatle izle.çok hoş bi şeydir o🙂
saolasın. Ya ben Kazaa, soulseek kullanmıyorum ondan denk gelmiyor demek ki
😀
Ben de yazıyim buraya bir lick ama çok anlamsız, ritimsel bişiy...
e|-------------(t)17p10p7---------------------15(t)---------------|
B|---------------------------------------------------------------------|
G|------------------------------8h9h15(t)--------------------------|
D|---------------------------------------------------------------------|
A|----------------------------------------------------------------------|
E|--7h9h15(t)--------------------------------------------------------|
e|-------------(t)17p10p7---------------------(t)15p10p9-------|
B|---------------------------------------------------------------------|
G|------------------------------8h9h15(t)--------------------------|
D|---------------------------------------------------------------------|
A|----------------------------------------------------------------------|
E|--7h9h15(t)--------------------------------------------------------|
bunu yaparken pena olmuyor elimde. Kalın mi'yi işaret parmağıyla sol'ü orta parmak ile ince mi'yi de yüzük parmağı ile tapliyorum
Bütün notalar aynı ölçüde. sadce ilk barın sonundaki (t)15 ile 2. barın sonundaki (t)15p10p9 kısmı aynı zamnda olucak şekilde çalarsanız anlamlı olur. İmkan olursa kaydını da bir şekilde göndermeye çalışırım, video olarak... Ama nereye upload edebilirim bilmiyorum
😀