odious demiş ki:evet ya bu yeni mekanla diyer mekanların tekel politikalarıda değişecek! rekabet girince işin içine umarım pozitif etkileri olur hem çalan gruplar hemde dinleyiciler için. kalite yükselir .umarım...
sabırla beklemek yetmiyo bazen birazda biz grupların elinde bence, kolay yolu seçmek populer olanı tekrarlamak bu hale getirdi çogu şehrimizi esk de bunlardan biri ama düzelicek gibi gelio bence yavaş yavaş en azından ragbet gibi biyerden kurtulduk üstelik rock müzik yapılan biyere sahip olarak 🙂.. bu imkanları kullanalımBuzzGibi demiş ki:odious demiş ki:evet ya bu yeni mekanla diyer mekanların tekel politikalarıda değişecek! rekabet girince işin içine umarım pozitif etkileri olur hem çalan gruplar hemde dinleyiciler için. kalite yükselir .umarım...
Sabirla bekliyoruz...
odious demiş ki:sabırla beklemek yetmiyo bazen birazda biz grupların elinde bence, kolay yolu seçmek populer olanı tekrarlamak bu hale getirdi çogu şehrimizi esk de bunlardan biri ama düzelicek gibi gelio bence yavaş yavaş en azından ragbet gibi biyerden kurtulduk üstelik rock müzik yapılan biyere sahip olarak 🙂.. bu imkanları kullanalımBuzzGibi demiş ki:odious demiş ki:evet ya bu yeni mekanla diyer mekanların tekel politikalarıda değişecek! rekabet girince işin içine umarım pozitif etkileri olur hem çalan gruplar hemde dinleyiciler için. kalite yükselir .umarım...
Sabirla bekliyoruz...
Dinlemek lazim, ben de merak ettim.olemb demiş ki:başarılarınızın devamını diliyorum,sahneniz ve müziğiniz gayet başarılı
🙂) ya çok iyi anlıyorum seni ya! bende kırdım o tabuyu her çarşamba kırıyorum beklerim🙂 çalmasam orda olurmuydum bilmiyorum ama şöyle bişey var bi yerden başlamak gerek biraz da taviz vererek! zamanla örenicekler insallah müziği daha doğrusu rock kavramını eskshr!BuzzGibi demiş ki:Dinlemek lazim, ben de merak ettim.olemb demiş ki:başarılarınızın devamını diliyorum,sahneniz ve müziğiniz gayet başarılı
Bir gun kiracagim verdigim sozleri Ares'in kapisindan bir bakacagim :roll:
olemb demiş ki:başarılarınızın devamını diliyorum,sahneniz ve müziğiniz gayet başarılı
Dreamer cok aktif bir grup degil.Barlarda cok sahne almiyorlar.Ben ulastiririm sana adreslerin...tosba_cagdas demiş ki:Selam arkadaslar. Ben size yaklasık 4 aydır arayıpda bulamadığım esrarengiz bir eskisehir grubunu sormak istiyorum. DREAMER diye bir grup izledim ankarada vokalleriyle konustum ve biz eskişehir grubuyuz dediler ama orada okuyan ne kadar metal müzik dinleyen arkadasıma sorduysam buarada öyle bir grup bile yok dediler. Lütfen bi bilgisi olan varsa cevap versin bu adamları bulmak zorundayım haftalık biyerlere çıkyorlarmı yada internet üzerinden ulaşabileceğim bi adres mevcutmu?