Aaa oldu mu arkadaşlar bir konser sonrası eleştiriler şöyleydi böyleydi diye grup dağıtılmaz, yani ne biliyim sonuçta her şey zamanla olur, işinizi ne kadar iyi yaparsanız yapın yine de eleştiri alacaksınız insan doğası bu adam tutar eleştirir, caner abinin dedikleri çok doğru eleştirilerden bir şeyler çıkarsanız çok daha iyi.
Ben çaldıktan sonra oradan ayrıldım sağdan soldan duyduğum kadarıyla çok da iyi bir performans olmamış ama bu olmayacağı anlamına gelmez, bakın bana, bassçı olmamama rağmen çıktım bir saat çaldım, bassı kimse duyamadığı için eleştirilere gerek kalmadan kendi hatalarımı görebildim duyan tek kişi olarak () ve 22 mayıs'ta yine bir yerlerde bass çalıcam, tabi ki daha çok bass çalışarak
Bence bir defa daha düşünün, başarılar dilerim
Abicim zaten senle konusutuk bugun ancak bazi seyleri gelismek acisindan yapmak zourndayiz. hic olamzsa bir sure ara vermek lazim. Bu olaylar sirf traffik'teki elestirilerden kaynaklanmadi. Bu zaten bizim grup icinde bayadir vardi ve boyle olmasi gerekiyordu. Umarim hersey en iyisi olur ancak yeni bir grup kurucaz daha iyi bir davulcuyla ve back vokalle beraber. bir tane daha gitar oalcak. Yardimin icin cok sagol yinede gercekten butun elestiriler bize cok yararli oluyor. Kendine cok iyi bak
Oytun BOzkir
veto-Vokal