Yav bu ne manyak bir gitardır !
hic calmıs olan varmı ? nasıl bir gitar ?
hic calmıs olan varmı ? nasıl bir gitar ?
güzel olmasa muhammed abimiz kullanmaz diye düsünüyorum :bookworm:
haha yo yo 😀 sadece onda gormustum ve dizaynı hosuma gitmisti bende konusunu actım 🙂 (o kadar da degil ya seviyorum 2sini ama ne yapsalar aynısını yapmıyorum)İlginç bir mantık 🙂 Zaten gördüğüm kadarıyla Chuck veya Muhammed T&T Sisters kullansa gelip ne güzel gitar diye başlık açıcaksın 😛enguin:
Çok çirkin bi gitar hakkaten ama yinede bi Schecter Synyster Gates değil.
![]()
103363 eklentisini görüntüle
Benim de ağzımın sularını akıtan bu mesela ;
![]()
Daha sade hali de güzel.Bu gitar görsel olarak bir sürü gereksiz ayrıntılarla dolu. Bu da klasik mobilyalarla döşenmiş, varaklı ve bir sürü tıkış tıkış eşya dolu bir eve bakar gibi oluyor. Laz Ziya'nın ABD'de ev açması gibi bir şey yani tam olarak.
Burada sadelikten ziyade gereksiz detaylar var. Misal, les paul gibi simetrik olmayan bir gövdeye yine simetrik durmayan 2 ince, bir kalın şerit çekilmesi+ üstüne metal kafam kadar gamalı haç. Tamam hadi onu koydun niye inlay kısmına da kocaman haçı koyuyorsun ? Fretboardı inlaysız bırakabilirdi en fazla normal eclipse inlayleri devam ederdi. 4. knob yerine neden ayrıca bir switch koyma ihtiyacı hissettin ?Daha sade hali de güzel.
![]()
üstüne metal kafam kadar gamalı haç
Hocam snakebyte gitarlarını beğeniyor musunuz? Onlarda fazla detay yok.Gamamsı haç yazacaktım olmazdı, iron cross'un dilimizde bir karşılığı olmayınca gamada karar kıldım 🙂
Hocam benim de böyle bir hayalim var aslında ama bir tarafım da diyor ki o kadar para verene kadar kendi şahsi gitarını yaptır. Parasız olmak bazen güzel. 😀Snakebyte lara benim içim gidiyor ya. ESP versiyonları çok pahalı ama. Belki bir gün 😀