Cok iyi eline saglik.Video da iyi giderdi 👍
sen yeterki iste 🙂
sen yeterki iste 🙂
evet hocam blackstar id core 40 ile aldım, tonu çok sevdiğimden defalarca çalmışım solo kısmını 🙂Gayet tatmin edici bir sound.Blackstar ID Core 40 a mi bagli video da?
üzerindeki strock manyetikleri mevcut.Manyetikler nedir?
Ben de benim Edwards ile bir kayıt aldım. Henüz bitmemiş ufak bir bestemsi çalışma diyelim, evde kaydettim.
Gitarlar Bias FX ile kaydedildi, üzerinde herhangi bir mix-eq vs gibi işlem uygulanmadı.
Ben de benim Edwards ile bir kayıt aldım. Henüz bitmemiş ufak bir bestemsi çalışma diyelim, evde kaydettim.
Gitarlar Bias FX ile kaydedildi, üzerinde herhangi bir mix-eq vs gibi işlem uygulanmadı.
Ben çok beğendim hem tekniği hem gitarın tonunu, tam bir vintage esintileri mevcut. ellerinize sağlık.
Kopya les paullerin soundları taş gibi maşallah 🙂
oo efsane manyetik 🙂, benim fender usa stratımda bridge manyetiğinde kullanıyordum jb jr modeli. Halen duruyor yeni stratını bekliyor😉 yokmu bir japon strat kopyası alalım. alıştık iyice 😆 @hackeiommi @oziboziAynen, Japonlar bu işi biliyor bence. İşçilik de muazzam zaten. Bu arada Edwards LP'lerin üzerinde stock olarak gelen manyetikler Seymour Duncan JB, onun da katkısı var 🙂
oo efsane manyetik 🙂, benim fender usa stratımda bridge manyetiğinde kullanıyordum jb jr modeli. Halen duruyor yeni stratını bekliyor😉 yokmu bir japon strat kopyası alalım. alıştık iyice 😆 @hackeiommi @ozibozi
Stratta ben "Çin" dedim, SX aldım modladım 😀
Abi, SX'lerin içinden gerçekten çok iyi tınlayan gitarlar çıkıyor. Sürekli stratocaster kullanmayan birisi için, strat gas'ını alacak nadide ucuz markalardan 😀