Bence kullanmazlardı. Dijitaldeki cikciklik, benim zevkim deneyimim çalımım ile, bütün hepsinde var. Olay hatta Doğan diye bir arkadaşımızla Kemper'e cikcik yaptırttığımız için dükkandan atmıştı, sembolik olarak, değil... gayet net bir şekilde. Ama ben metalci değilim, amfinin tam kırıldığı yerde kullanırım, fazla vurursam ses satüre olur (güç lambasından) az vurursam temiz gelir... Cikciklik tam bu ayarda bende saklı, bir teli kasıp satüre ederken, diğer telle oynarken elde ediliyor.
Neyse, bizi kovaladı, müşterileri kaçırmayın diye...
Neyse... TS dünyasının kralı konusu da bir o kadar çetrefilli bir konu. Bad Monkey, hiç sevmem... SD-1 olsun benden olsun... İşte bilemiyorum neden, yani tam tarif edemiyorum. Ama Bad Monkey'de sevmediğim bir taraf var, frekanslarında... Benim kullanımım ile, vol max, drive sıfır veya çok az, tone kafaya göre... EHX East River veya Joyo müthiş ama... Sweet Baby zaten Honey Bee taklidi, şimdi kaça gidiyor ama zamanında Bjorn'un 250 dolarlık pedalıydı, sıra beklenen falan. Orjinalini de sevmedim, kendini de sevmedim...
🙂
Timmy bence onu döver.
Neyse, bunlar detay ama demeye çalıştığım unsur zevkler renkler... Biz böyleysek, bunlar kimbilir ne olurdu şimdi. O zaman az pedal varken bu kadar varyete var. Şimdi olsa...
B