melihbozkurt84 demiş ki:
berkant hocam san aadınla hitap ediyorum umrarım kızmazsın.seni barışarakta izlemiştim.oldukça sağlam bir gitaristsin bence.dediklerinede güveniyorum.hatta katılıyorum. 😆 ben floyd kullanmamak uğruna sabit köprülü gitar tercih eden biriyim.😀 zaten vokal - gitar olduğum için çokda problem olmuyo zaten solo atmıyorum bişey yapmıyorum.😀 evde tek başımaykende canım çekiyo iki tremola efekti ama floyddan korkup sabit köprüye devam.😀 fikirlerin oldukça güzel.İnşallah kendi gitarımı yapma projem bir gün gerçekleşirse o gitarda tremola köprü ve locking tuners olayını deneyeceğim mutlaka.😀
bu arada turgut berkeş dışında çaldığın birileri yada bir yerler varmı? ve sahne alıyomusunuz biryerlerde?
adımla hitap et tabii, kimliğim ortada ne de olsa
🙂 çok teşekkür ederim, barışarock performansıma bakıp iyi gitarist olduğuma hükmettiysen hayalgücün oldukça sağlam demektir
😀 malum 2 dk.da sahneye çıkıp soundcheck falan yapmadan yarım saat çalıp iniveriyoruz, ama olsun barışarock önemli bir etkinlik, katkıda bulunmak gurur verici, bu aralar sadece Turgut Berkes'le çalıyorum, gelişmeleri türkrock forumunda Turgut Berkes başlığından izleyebilirsin, arada bir konser veriyoruz, ha bir de "Berkeş" değil "Berkes"
😉 konuya dönecek olursak (şimdi biraz reklam yapmış oldum, yetkililerin affına sığınıyorum
😀), daha önce biraz sert eleştirdim belki ama, ille de floyd kullanılmak isteniyorsa kilitli eşik yerine kilitli akort makinası işleri çok daha kolaylaştırabilir, ayar işleri yine de zor olacaktır ama bu "ne uğraşcam kardeşim ayarla mayarla, veririm ustaya o ayarlar" diyen arkadaşlar için sorun teşkil etmeyecektir, mesela carvin'in gitar opsiyonlarında bu mevcut ve hatta arkadaşımda var, gayet güzel
😉