Bende yıllarca Harmony G-xt kullandım. Gitarı girip , sadece mikrofon katından çıkış alırsan Fx ler açık olduğunda gitarda otomatik etkileniyor. Gitarı girip, tekrar gitar çıkıştan jack ile çıkış alıp mikrofon ve gitar için 2 ayrı çıkış kullanırsan gitarı bypass çıkmış oluyorsun ve etkilenmiyor.
Gitardan akoru tanıması yerine ben daha çok notayı harici girmeyi tercih ettiğim için "Voice Live Play" aldım. Efekt konusunda çok zengin. Reverb ayarlarken bile digital ortamda tüm ince noktalarına kadar ayarlayabiliyorsun. Delay ın tekrar sürelerini nota vuruşlarıyla istediğin doğrultuda yapabiliyorsun. Onun dışında standart comp, gate olayları yine var. Harici olarata birçok efekt dahilinde Megafone, Robot, detune vs. değişik efektleride barındırıyor. Ki Harmony G den sonra çok eğlenceli vokaller elde etmek çok zevkli oldu (özellikle yabancı parçalarda)..
"Voice live 2" açıkcası çok büyük ve çok işlevli bir pedal ve ben en fazla 3 farklı kanal kullandığım için çok gereksiz buldum. Eğer çok fazla şeyler kullanmıyorum diyorsan voice live play i tavsiye edebilirim. Harmony G den sonra çok karışık geldiğide doğrudur ama sadece bi iki video izleyerek hemen çözebiliyorsun.