ynsctndg Cuma 18:58 #1 İstanbul Avrupa olsa daha iyi olur 16-18 yaş arası vokal aranıyor. Daha çok Türkçe Rock grubu tarzındayız. İletişim için Instagram: yunus.cetindag
İstanbul Avrupa olsa daha iyi olur 16-18 yaş arası vokal aranıyor. Daha çok Türkçe Rock grubu tarzındayız. İletişim için Instagram: yunus.cetindag
ily ily Cumartesi 18:40 #2 ynsctndg demiş ki: İstanbul Avrupa olsa daha iyi olur 16-18 yaş arası vokal aranıyor. Daha çok Türkçe Rock grubu tarzındayız. İletişim için Instagram: yunus.cetindag Hepsini görmek için tıklayın... 19 olacağım sahne deneyimim var grup deneyimim var ilgilenirseniz konuşabiliriz rock söylüyorum
ynsctndg demiş ki: İstanbul Avrupa olsa daha iyi olur 16-18 yaş arası vokal aranıyor. Daha çok Türkçe Rock grubu tarzındayız. İletişim için Instagram: yunus.cetindag Hepsini görmek için tıklayın... 19 olacağım sahne deneyimim var grup deneyimim var ilgilenirseniz konuşabiliriz rock söylüyorum
ynsctndg Cumartesi 22:54 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 ily demiş ki: 19 olacağım sahne deneyimim var grup deneyimim var ilgilenirseniz konuşabiliriz rock söylüyorum Hepsini görmek için tıklayın... İletişim için instagramımı bıraktım eğer yoksa numaramı da verebilirim
ily demiş ki: 19 olacağım sahne deneyimim var grup deneyimim var ilgilenirseniz konuşabiliriz rock söylüyorum Hepsini görmek için tıklayın... İletişim için instagramımı bıraktım eğer yoksa numaramı da verebilirim
ily ily Pazar 02:29 #4 ynsctndg demiş ki: İletişim için instagramımı bıraktım eğer yoksa numaramı da verebilirim Hepsini görmek için tıklayın... instagramdan ulasacagım tesekkürler
ynsctndg demiş ki: İletişim için instagramımı bıraktım eğer yoksa numaramı da verebilirim Hepsini görmek için tıklayın... instagramdan ulasacagım tesekkürler
ily ily Pazar 13:34 #5 ily demiş ki: instagramdan ulasacagım tesekkürler Hepsini görmek için tıklayın... instagramdan istek attım fakat dönüs yapmadınız?
ily demiş ki: instagramdan ulasacagım tesekkürler Hepsini görmek için tıklayın... instagramdan istek attım fakat dönüs yapmadınız?
Fehmi Akturk Fehmi25 Bugün: 00:50 #6 ily demiş ki: instagramdan istek attım fakat dönüs yapmadınız? Hepsini görmek için tıklayın... @fcakturkk görüşebiliriz
ily demiş ki: instagramdan istek attım fakat dönüs yapmadınız? Hepsini görmek için tıklayın... @fcakturkk görüşebiliriz