ertugrulgly 3 Şubat 2020 #1 Stüdyomuz var . Her şey hazır . Tarz ayırmaksızın müzik yapmak isteyen vokal arıyoruz.
YunusDellal 22 Şubat 2020 #2 ertugrulgly demiş ki: Stüdyomuz var . Her şey hazır . Tarz ayırmaksızın müzik yapmak isteyen vokal arıyoruz. Hepsini görmek için tıklayın... Merhaba ben bas bariton vokalim Görüşmek isterim
ertugrulgly demiş ki: Stüdyomuz var . Her şey hazır . Tarz ayırmaksızın müzik yapmak isteyen vokal arıyoruz. Hepsini görmek için tıklayın... Merhaba ben bas bariton vokalim Görüşmek isterim
eokutgen 14 Mayıs 2020 #3 Merhaba 8 yildir elektro gitarla ugrasiyorum ayni zamanda solistim.ilgilenirseniz ulasabilirsiniz.
bitethepain6 30 Temmuz 2022 #4 eokutgen demiş ki: Merhaba 8 yildir elektro gitarla ugrasiyorum ayni zamanda solistim.ilgilenirseniz ulasabilirsiniz. Hepsini görmek için tıklayın... Thrash, speed metal yapıyoruz vokal olabilir misin
eokutgen demiş ki: Merhaba 8 yildir elektro gitarla ugrasiyorum ayni zamanda solistim.ilgilenirseniz ulasabilirsiniz. Hepsini görmek için tıklayın... Thrash, speed metal yapıyoruz vokal olabilir misin