no_returns 3 Nisan 2023 #2 Charmander demiş ki: Antalyada yeniyim performans sahne grubu Hepsini görmek için tıklayın... Vokallik mi yapıyorsun tam olarak anlayamadım? Grup kurmak sürecinde isteğini tam belirtirsen sevinirim..
Charmander demiş ki: Antalyada yeniyim performans sahne grubu Hepsini görmek için tıklayın... Vokallik mi yapıyorsun tam olarak anlayamadım? Grup kurmak sürecinde isteğini tam belirtirsen sevinirim..
C Charmander 3 Nisan 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 uA_YBD_mK demiş ki: Vokallik mi yapıyorsun tam olarak anlayamadım? Grup kurmak sürecinde isteğini tam belirtirsen sevinirim.. Hepsini görmek için tıklayın... Vokalim grup yada grup kurabileceğim insanlar arıyorum. Ticari amaçla
uA_YBD_mK demiş ki: Vokallik mi yapıyorsun tam olarak anlayamadım? Grup kurmak sürecinde isteğini tam belirtirsen sevinirim.. Hepsini görmek için tıklayın... Vokalim grup yada grup kurabileceğim insanlar arıyorum. Ticari amaçla
no_returns 3 Nisan 2023 #4 Charmander demiş ki: Vokalim grup yada grup kurabileceğim insanlar arıyorum. Ticari amaçla Hepsini görmek için tıklayın... Anladım bende vokalim de o yüzden netlestirmek istedim.. Teşekkürler yolun açık olsun..
Charmander demiş ki: Vokalim grup yada grup kurabileceğim insanlar arıyorum. Ticari amaçla Hepsini görmek için tıklayın... Anladım bende vokalim de o yüzden netlestirmek istedim.. Teşekkürler yolun açık olsun..
C Cmaj7bbm7b5 4 Nisan 2023 #5 Charmander demiş ki: Antalyada yeniyim performans sahne grubu arıyorum Hepsini görmek için tıklayın... Elektrik gitar caliyorum. Başlagicta duo başlayip sonra bass ve baterist buldukca sayimizi artirabiliriz. 0539 890 7830
Charmander demiş ki: Antalyada yeniyim performans sahne grubu arıyorum Hepsini görmek için tıklayın... Elektrik gitar caliyorum. Başlagicta duo başlayip sonra bass ve baterist buldukca sayimizi artirabiliriz. 0539 890 7830