İzmir Vokal ve Basçıyım, yabancı klasik rock grubu arıyor / kuruyorum

Kendim 7 yıllık sahne deneyimli bas gitaristim, uzun bir suredir de vokal yapiyorum. En çok deep purple, scorpions, queen gibi donemine imza atmis, kendinden sonraki gruplara ilham vermis baba rock gruplarinin coverlarini yapacagimiz saglam bir grup ariyorum. 1 Klavye, 1 Davulcu, 1 de gitarist arıyorum. yaş 16dan küçük olmazsa daha iyi olur 🙂

Kendim 7 yıllık sahne deneyimli bas gitaristim, uzun bir suredir de vokal yapiyorum. En çok deep purple, scorpions, queen gibi donemine imza atmis, kendinden sonraki gruplara ilham vermis baba rock gruplarinin coverlarini yapacagimiz saglam bir grup ariyorum. 1 Klavye, 1 Davulcu, 1 de gitarist arıyorum. yaş 16dan küçük olmazsa daha iyi olur 🙂merhaba
Kendim 7 yıllık sahne deneyimli bas gitaristim, uzun bir suredir de vokal yapiyorum. En çok deep purple, scorpions, queen gibi donemine imza atmis, kendinden sonraki gruplara ilham vermis baba rock gruplarinin coverlarini yapacagimiz saglam bir grup ariyorum. 1 Klavye, 1 Davulcu, 1 de gitarist arıyorum. yaş 16dan küçük olmazsa daha iyi olur 🙂
Merhabalar , grubumuz @deepcheckk instagramdan ulaşabilirsiniz çok emek vererek bu grubu kurduk . Herkes enstrümanlarımda hakim gerçekten iyi bir solist arıyoruz . Dm den mesaj atarsan tanışmak isteriz.

Geri