tarz konusu çok da net değil hocam gelen arkadaşlara göre de şekillenir o yüzden çok ayrıntı vermedim, sert müzik düşünüyoruz ama sokaktaki insanın da dinleyebileceği bişeyler yapmak istiyoruz, gerekirse heykelde Powermetal de yapılır 🙂heykelde powermetal mi çalacağız. biraz bilgi verseniz sizin için ve aradığınız arkadaş için daha faydalı olur.
selamlar şarkı söylüyorum dilerseniz iletişime geçebiliriz \m/tarz konusu çok da net değil hocam gelen arkadaşlara göre de şekillenir o yüzden çok ayrıntı vermedim, sert müzik düşünüyoruz ama sokaktaki insanın da dinleyebileceği bişeyler yapmak istiyoruz, gerekirse heykelde Powermetal de yapılır 🙂
selam, mesaj attımselamlar şarkı söylüyorum dilerseniz iletişime geçebiliriz \m/
selamlar mesaj attımSelam vokal yapıyorum. Thrash, grunge, black metal vokalleri yapabiliyorum. Dilerseniz iletişime geçebiliriz.
Selam, normalde davulcuyum ama solistlik kulağımda iyidir isterseniz bi prova yapabiliriz. 05414416616 Whatsapp ulaşabilirsiniz. Saygılar mutlu günler 🙂gitarist ve bay/bayan vokal arıyoruz. şuan ki kadromuz: davul, bass , klavye
Selamlar gitar çalıyorum ben isterseniz görüşebilirizgitarist ve bay/bayan vokal arıyoruz. şuan ki kadromuz: davul, bass , klavye
selamlar mesaj attımSelamlar gitar çalıyorum ben isterseniz görüşebiliriz
merhaba arıyoruz, mesaj attımGitar çalıyorum ayrıca vokal dersleri de aldım. Hala birisini arıyorsanız ulaşabilirsiniz.
instadan yazdımGitar çalıyorum
Instagramdan ulaşabilirmisin?
Insta😱zgurbalcan1
gitarist ve bay/bayan vokal arıyoruz. şuan ki kadromuz: davul, bass , klavye
[/QUOTE
Hocam nasıl başvuruyo oturup aglicam şimdi. Vokalistim ben her enstrümandan bir tık bilgim var
Merhaba vokalistim aynı zamanda gitaristim dilerseniz iletişime geçebiliriz 🙂gitarist ve bay/bayan vokal arıyoruz. şuan ki kadromuz: davul, bass , klavye
mesaj attımMerhaba vokalistim aynı zamanda gitaristim dilerseniz iletişime geçebiliriz 🙂
Selamlar bir gruba dahil olmak hayalimdi neden artık gerçek olmasın şarkı söylemeyi çok seviyorum enerji uyumuna bir bakmalıyiz halen tamamlanmadiysaniz. Yüksek enerjim iyi gelecek❤️gitarist ve bay/bayan vokal arıyoruz. şuan ki kadromuz: davul, bass , klavye
merhaba mesaj attımSelamlar bir gruba dahil olmak hayalimdi neden artık gerçek olmasın şarkı söylemeyi çok seviyorum enerji uyumuna bir bakmalıyiz halen tamamlanmadiysaniz. Yüksek enerjim iyi gelecek❤️
Merhabalar Bursa/Yenişehir de ikamet ediyorum uzun süredir sahne alıyorum. Gitaristim. 05457824582 numaradan ulaşabilirsinizgitarist ve bay/bayan vokal arıyoruz. şuan ki kadromuz: davul, bass , klavye