Senelerdir sarkı söylemeyi çok seviyorum zamanında il çapında ses yarışmalarında derecem de oldu, söz de yazabilirim ama stüdyo deneyimim çok az oldu grup deneyimim hiç olmadı ama yapabileceğimi biliyorum
19 yaşındayın, kızımkaç yaşındasın ve erkek misin
kanka ig falan bırakabilir misin solist arayan çok arkadaşım varSenelerdir sarkı söylemeyi çok seviyorum zamanında il çapında ses yarışmalarında derecem de oldu, söz de yazabilirim ama stüdyo deneyimim çok az oldu grup deneyimim hiç olmadı ama yapabileceğimi biliyorum
Bende bi grup kurmak istiyorum akustik gitar çalıyorum ve şarkıda söylüyorum insta vesaire bi iletişim bilgisi bırakabilirsen sevinirim başkalarıyla birlikte çalıp söylemek istiyorum daha kimse yok grupta ama başkalarınıda davet edeceğimSenelerdir sarkı söylemeyi çok seviyorum zamanında il çapında ses yarışmalarında derecem de oldu, söz de yazabilirim ama stüdyo deneyimim çok az oldu grup deneyimim hiç olmadı ama yapabileceğimi biliyorum
ig kabullenilmiscaresizlik_kanka ig falan bırakabilir misin solist arayan çok arkadaşım var
en azından grup olmasa da müzik zevklerimiz uyuyorsa bir gün çalıp söyleyebiliriz istersen instam kabullenilmiscaresizlik_Bende bi grup kurmak istiyorum akustik gitar çalıyorum ve şarkıda söylüyorum insta vesaire bi iletişim bilgisi bırakabilirsen sevinirim başkalarıyla birlikte çalıp söylemek istiyorum daha kimse yok grupta ama başkalarınıda davet edeceğim
merhabalar deftones cilekes muse benzeri sarkilar yazdigimiz bi grubumuz var albumu neredeyse bastan sona gazdik ama duzgun bir vokal bulamadik sahne almayi da planliyoruz 19-20 yaslarindayiz acaba ilgilenir miydinizSenelerdir sarkı söylemeyi çok seviyorum zamanında il çapında ses yarışmalarında derecem de oldu, söz de yazabilirim ama stüdyo deneyimim çok az oldu grup deneyimim hiç olmadı ama yapabileceğimi biliyorum
yabancı repertuarım pek iyi değil albümleriniz türkçeyse yardımcı olabilirim... ama yine de yazabilirsiniz instagramım @kabullenilmiscaresizlik_merhabalar deftones cilekes muse benzeri sarkilar yazdigimiz bi grubumuz var albumu neredeyse bastan sona gazdik ama duzgun bir vokal bulamadik sahne almayi da planliyoruz 19-20 yaslarindayiz acaba ilgilenir miydiniz
istek attimyabancı repertuarım pek iyi değil albümleriniz türkçeyse yardımcı olabilirim... ama yine de yazabilirsiniz instagramım @kabullenilmiscaresizlik_
neydi nickinizBiz hazır grubuz vokal ariyoruz grupta tek eksiğim vokal
Berkayxs0neydi nickiniz
Benide önerebilir misin instagramım; gulnihallbl bende vocalim grup veya gitarist arıyorumkanka ig falan bırakabilir misin solist arayan çok arkadaşım var
hala grup arayan arkadasların var mı yakanka ig falan bırakabilir misin solist arayan çok arkadaşım var