İzmir VOKALİM/GRUP ARIYORUM

Selamlar. İzmir içi vokal olarak yer alacağım, sahne odaklı ve ciddi işler yapacak bir ekip arıyorum.

Durum ve Ne Sunuyorum?

Sahne & Mevcut Durum: Şu an aktif olarak başka bir grupta gitar çalmaya devam ediyorum. Bu sayede sahne dinamiklerine, piyasa repertuvarına ve grup işleyişine tamamen hakimim.

Vokal Geçmişim: Vokal aslında başından beri üzerine düştüğüm, çeşitli vokal tekniklerine oldukça hakim olduğum ve kendi kayıtlarımı aldığım bir alandı. Bugüne kadar sahnede ana vokal olarak öne çıkmayı pek tercih etmemiştim, ancak artık farklı işler yapmak istiyorum

Prodüksiyon & Özgün Üretim: Evimde kayıt, miks ve mastering yapabildiğim kendimce (home)stüdyo düzenim var. Amacım sadece bilindik şarkıları dümdüz cover'layıp geçmek değil. Sahne düzenini oturttuktan sonra kendi bestelerimizi, özgün düzenlemelerimizi ve grubun kendi sound'unu yansıtacak projeleri de hayata geçirmek istiyorum.

Amacı sadece provalara sıkışmak veya sıradan bir cover grubu olarak kalmak değil; disiplinli çalışıp vizyonlu işler üreterek sahne yapmak olan arkadaşlar iletişime geçebilir.

Referans kayıtlarım için IG üzerinden yazabilirsiniz.

@ruzgarshredvox

Geri