Rüzgard 13 Mart 2025 #1 Merhabalar 17 yaşındayım. Kendj bestelerim var. Mekanlara ve sahneye çıkmak için grup veya gitarist arıyorum. Rock ve blues tarzk müzik yapıyorum. Ulaşırsanız çok sevinirim
Merhabalar 17 yaşındayım. Kendj bestelerim var. Mekanlara ve sahneye çıkmak için grup veya gitarist arıyorum. Rock ve blues tarzk müzik yapıyorum. Ulaşırsanız çok sevinirim
Rüzgard 13 Mart 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 (ibo4) demiş ki: Aga bi insta mi baksan Hepsini görmek için tıklayın... Nasıl yani?
I (ibo4) 14 Mart 2025 #4 Rüzgard demiş ki: Nasıl yani? Hepsini görmek için tıklayın... İstek attım DM den kabul etmemisin takipçilerine ibrahim yazıp ulaşana bana
Rüzgard demiş ki: Nasıl yani? Hepsini görmek için tıklayın... İstek attım DM den kabul etmemisin takipçilerine ibrahim yazıp ulaşana bana
Rüzgard 14 Mart 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi #5 (ibo4) demiş ki: İstek attım DM den kabul etmemisin takipçilerine ibrahim yazıp ulaşana bana Hepsini görmek için tıklayın... Ibrahim emir sokumoglu mu
(ibo4) demiş ki: İstek attım DM den kabul etmemisin takipçilerine ibrahim yazıp ulaşana bana Hepsini görmek için tıklayın... Ibrahim emir sokumoglu mu