Merhabalar,
Basliklar icersinde konunun en cok buraya yakistigini dusundugum icin buraya actim konuyu zira dergi muzik ve ses teknolojileri ile ilgili(onceki konulara baktim boyle bir baslik acilmamis)...
Volume dergisi bence bu forumlari okuyan arkadaslar icin bulunmaz nimet.
Cok guzel konular var icersinde okumanizi siddetle tavsiye ediyorum.
İlk aldıgimda kapaginda muziktek dergisi yazmasina ragmen Athena roportaji felan yaziyordu kafam karismisti :? halbuki icine baktigimda Athena ile Muziktek hakkinda roportaj yaptiklarini gordum, hangi setup lari kullandiklari yaziyordu cok cok hosuma gitti....
Ayrica "bilirkisi" bolumleri var ki tadindan yenmeyecek vaziyette lezzetli...
Tonmaisterler isin puf noktalarini anlatiyorlar.
Ekipman Test kosesi var.
E daha ne olsun denilecek bu dergi sadece 5 YTL... Bence Bulun bulusturun alin bu dergiyi.
Basliklar icersinde konunun en cok buraya yakistigini dusundugum icin buraya actim konuyu zira dergi muzik ve ses teknolojileri ile ilgili(onceki konulara baktim boyle bir baslik acilmamis)...
Volume dergisi bence bu forumlari okuyan arkadaslar icin bulunmaz nimet.
Cok guzel konular var icersinde okumanizi siddetle tavsiye ediyorum.
İlk aldıgimda kapaginda muziktek dergisi yazmasina ragmen Athena roportaji felan yaziyordu kafam karismisti :? halbuki icine baktigimda Athena ile Muziktek hakkinda roportaj yaptiklarini gordum, hangi setup lari kullandiklari yaziyordu cok cok hosuma gitti....
Ayrica "bilirkisi" bolumleri var ki tadindan yenmeyecek vaziyette lezzetli...
Tonmaisterler isin puf noktalarini anlatiyorlar.
Ekipman Test kosesi var.
E daha ne olsun denilecek bu dergi sadece 5 YTL... Bence Bulun bulusturun alin bu dergiyi.