deadly demiş ki:Bence bu Amatör/Turk Rock albümü demolara göre değil de bilinilirliğe göre yapılmalıdır. Volvox'u da az çok rock dinleyen çoğu kişi bildiğine göre burada kalması uygundur. Çünkü dağılmış bir gruptur, Amatör Gruplar kategorisinde kaybolur 🙂 Tabi bu benim düşüncem...
Atalay demiş ki:Slacker sanırım buzluktan yeni çözdüler seni. Onbeş yıldır bu gurup yok!
slacker demiş ki:ne de olsa geçmişe değil geleceğe bakmak lazım o kayıtlar o zamanda yapıldı ve şimdi yenileri var neden eskileri ki..? eskiye dönülmekistememesini anlamak lazım bence 🙂
Caledion demiş ki:slacker demiş ki:ne de olsa geçmişe değil geleceğe bakmak lazım o kayıtlar o zamanda yapıldı ve şimdi yenileri var neden eskileri ki..? eskiye dönülmekistememesini anlamak lazım bence 🙂
Eskiye dönmek değil eskiyi anlamak. Hem eski dediğiniz 15 yıl öncesi. Nedir ki? Bu ülkede 35 yıl önce dünyanın ilk punk grubu olarak adlandırılan bi grup grup çizgiüstü bi müzikaliteyle müzik yaptı insanlar. Kendi müzik kültürümüzü anlayıp onun peşinden koşmadığımız sürece üzgünüm ama daha çok yıllar daha iyisini göremeyeceğiz. Üzgünüm ama gerçek bu.
clavicula demiş ki:Volvox un sizde fotoğrafları var mı??? şebnem ferahın eski hali çok farklı geldi bana...
seboist86 demiş ki:clavicula demiş ki:Volvox un sizde fotoğrafları var mı??? şebnem ferahın eski hali çok farklı geldi bana...
bende posteri var bir tane çok çirkin şebo 😀 bi tanede videosu var videoda hemen hemen bugünkü hali gibi...isterseniz upload edebilirim videoyu...