Volvox

ahahahha...

Gözünüz aydın arkadaşlar... Dream TV Weekend de Volvox un bi kaç karesinini video formatta kaydetti arkadaşlar. Onların eline sağlık. Nerde kalmıştık 😛

deadly demiş ki:
Bence bu Amatör/Turk Rock albümü demolara göre değil de bilinilirliğe göre yapılmalıdır. Volvox'u da az çok rock dinleyen çoğu kişi bildiğine göre burada kalması uygundur. Çünkü dağılmış bir gruptur, Amatör Gruplar kategorisinde kaybolur 🙂 Tabi bu benim düşüncem...

Amatörlüğü ve profesyonelliği bilinirlikle bağdaştıramayız! Volvox albüm yapmadığı için amatör gruplar kategorisinde değerlendirilmelidir. kalitesini yada bilinirliğini tartışmak diğer gruplara haksızlık olur. Cats in Practice, Kafabindünya vs. bir çok grup var bilinen o zaman onlarıda Türk Rock bölümüne alalım. Amatörlerde kalmasınlar.

i want to break free isimli queen şarkısını pek güzel çalarlar.. bu şarkıdan başka da şarkılarını dinleyebilmişliğimiz yoktur. ama merak ederim kendi bestelerini.. belki bi gün dinleriz kim bilir 🙂)

ne de olsa geçmişe değil geleceğe bakmak lazım o kayıtlar o zamanda yapıldı ve şimdi yenileri var neden eskileri ki..? eskiye dönülmekistememesini anlamak lazım bence 🙂

slacker demiş ki:
ne de olsa geçmişe değil geleceğe bakmak lazım o kayıtlar o zamanda yapıldı ve şimdi yenileri var neden eskileri ki..? eskiye dönülmekistememesini anlamak lazım bence 🙂

Eskiye dönmek değil eskiyi anlamak. Hem eski dediğiniz 15 yıl öncesi. Nedir ki? Bu ülkede 35 yıl önce dünyanın ilk punk grubu olarak adlandırılan bi grup grup çizgiüstü bi müzikaliteyle müzik yaptı insanlar. Kendi müzik kültürümüzü anlayıp onun peşinden koşmadığımız sürece üzgünüm ama daha çok yıllar daha iyisini göremeyeceğiz. Üzgünüm ama gerçek bu.

Caledion demiş ki:
slacker demiş ki:

Eskiye dönmek değil eskiyi anlamak. Hem eski dediğiniz 15 yıl öncesi. Nedir ki? Bu ülkede 35 yıl önce dünyanın ilk punk grubu olarak adlandırılan bi grup grup çizgiüstü bi müzikaliteyle müzik yaptı insanlar. Kendi müzik kültürümüzü anlayıp onun peşinden koşmadığımız sürece üzgünüm ama daha çok yıllar daha iyisini göremeyeceğiz. Üzgünüm ama gerçek bu.

efet çok haklısın...

ilk sayfadan beri üşenmedim okudum herkes kafasına göre yorum yapmış ama hepside birbirinden boş(bazıları hariç) ben yorum yapmicam çünkü yaşım zaten yetmiyo...volvox u dinlemek nasip olmadı benim için volvox bi efsane((= ben onlar hakkında konuşmuyorum lütfen volvox hakkında bi bilgisi olmaynlar da konuşmasınlar....

clavicula demiş ki:
Volvox un sizde fotoğrafları var mı??? şebnem ferahın eski hali çok farklı geldi bana...

bende posteri var bir tane çok çirkin şebo 😀 bi tanede videosu var videoda hemen hemen bugünkü hali gibi...isterseniz upload edebilirim videoyu...

seboist86 demiş ki:
clavicula demiş ki:
Volvox un sizde fotoğrafları var mı??? şebnem ferahın eski hali çok farklı geldi bana...

bende posteri var bir tane çok çirkin şebo 😀 bi tanede videosu var videoda hemen hemen bugünkü hali gibi...isterseniz upload edebilirim videoyu...

şebo katıldığı bi programda söylemişti zaten yaşıtları gibi makyajla parlatıcıyla uraşmadıını bunlar yerine gitarına fln zaman harcıyormuş ki bence iyiki çirkinmiş eğer bakımlı fln olsaydı şimdi şebo olmazdı belki(=...valla iyi olur upload da.....

Geri