Alive-bass demiş ki:Babalar kancaya daldınız voodooyu unuttunuz sanki. Buarada her iki grubunda sahne fotğraflarını çektim istemeyi unutmayın ben unuturum çünkü. 😆 Buarada Ibanezde Ibanez diyorum. Sound diyorum perfect diyorum..
Hayrola Begüm; 🙂 Kıskanma durumları felan mı var yoksa 🙂 🙂 🙂Voodie demiş ki:selam arkadaşlar, baktım bizim grup kanca-gtr, kanca-bass diye girmiş ben voodoo'ya sahip çıkıyım bare dedim 😆 güzel yorumlarınız için teşekkür ederiz, bizden istediğiniz şarkı önerileriniz varsa yazın değerlendirelim 😉
Alive-bass demiş ki:Babalar kancaya daldınız voodooyu unuttunuz sanki. Buarada her iki grubunda sahne fotğraflarını çektim istemeyi unutmayın ben unuturum çünkü. 😆 Buarada Ibanezde Ibanez diyorum. Sound diyorum perfect diyorum..
Voodie demiş ki:Alive-bass demiş ki:Babalar kancaya daldınız voodooyu unuttunuz sanki. Buarada her iki grubunda sahne fotğraflarını çektim istemeyi unutmayın ben unuturum çünkü. 😆 Buarada Ibanezde Ibanez diyorum. Sound diyorum perfect diyorum..
bana hala fotolar gelmediii egemen naaaptin unuttun mu? al sana hatırlatma :idea:
kancabass demiş ki:İlk günde doğru düzgün prova yapmadan bikaç kaşgöz işaretiyle bütün parçaları çaldı. İkinci gün arkama dönüp bakmadım bile. İleride neler olucak bilemiyorum. 🙂 Serkan süpersin. İyiki varsın aramızda...
valla cabuk isindik ii oldu çok eglendim valla 😉Alive-bass demiş ki:Hadi bakalım hayırlı olsun kolaygelsin. Serkan hoşgeldin. Acayip eğlenmişindir tahmin edebiliyorum. Özgünle çalarken koparım ben demiştin bana. Ölede oldu sanırım....🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂