Vox Lil Night Train Hakkında Yorum

Merhabalar, başlığı bir arkadaşım adına açıyorum, yakın zamanda bir Vox Lil Night Train alacak ancak Rock n Roll, 70ler 80ler falan çalıyor, vintage tonlara ihtiyacı var yani, sizce bu konuda uygun bir amfi midir? Kabinini de almak istiyor aynı modelin, yanlış bilmiyorsam küçük modelini alacak, 2. El piyasası nedir? Nasıl bir amfidir artısı eksiği nedir, birde clean tonu yokmuş sanırım amfinin kendiliğinden böyle birşey ilk kez duydum bir amfide, doğru mudur?

Selamlar ,

Clean yokmuş derken şöyle ki , tek kanal bu amfi işte ya gain'e yükleneceksin ya da güzel tatlı bir od/Dist pedalı kullanacaksın. 1 veya 2 wattlık amfiler saturasyona daha rahat girdiği için düşük seste bile ses kırılmaya başlayacaktır.

Kabin konusunda şahsi kararım Vintage30'lar ile çok iyi anlaştığıdır. Ben benim Engl ss 4x12 de harika tonlara ulaştım.

Bence eksiği Fx loop'u olmamasıdır. Bunların 15 watt bir abisi var G2 versiyonu. o modelde bu sorunu çözmüşler , ayrıca onlar 2 kanallı 5 lambalı canavar gibi amfiler.

Küçük modeli konusunda düşüncelerin nedir yani aynı mofelin kabinini alsa nasıl olur yani amfi grnel olarak fiyat performans olarak nasıldır? Vintage tonlar elde edilir mi?

kesinlikle o istediğin tonları elde edebilirsiniz.

küçük modeli dediğim gibi çok tatlı ama eğer kocaman bir setup'ınız varsa-Delay , phase tremolo vs gibi modülasyon efektleri- çok işinize yaramayabilir. Ama ben sadece alır gitarımı takarım diyorsanız kesinlikle tavsiye ederim.

Gelelim kabin konusuna , kabin şık ve hoş ama benim düşüncem güzel bir kabin almakta fayda var. Çünkü bu alet zaten düşük watlı sesi sona getirdiğimizde tam verimle çalıştırabileceğimiz için daha sağlam bir kabinle harika işler çıkarabilir. Ama vox kabine kötü diyemem.

Çok sağolun arkadaşlar yardımınız için, birde şu sorum olacak, yani sormuşum ancak henüz cevap gelmemiş 😀 😀 Rock'n Roll ve Blues gibi müziklere uygun bir amfi midir?

Geri