Blues jr alınabiliyorsa en iyi o olur sanırım. Ama çok detaylı bilgim yok model olarak. Blackstar'ın clean kanalı çok iyidir, drive için de pedalla çok güzel soundlar yakalanabilir.önerin nedir dostum peki ,bu amfiler dışında ?
Blues jr alınabiliyorsa en iyi o olur sanırım. Ama çok detaylı bilgim yok model olarak. Blackstar'ın clean kanalı çok iyidir, drive için de pedalla çok güzel soundlar yakalanabilir.önerin nedir dostum peki ,bu amfiler dışında ?
🙂 tesekkur ederim dostum 🙂
@hackeiommi vanminıt! Vanminıt! Sesinizin çok çıkması evde Atenuş ile lambalı amfi kullandığınızdan kaynaklanıyor, Hacke bey! İlk önce o Atenuş'u sökün bakıyım oradan! 🙂
Şaka bir yana bende 10 Watt transistör var ses 3'den yukarı çıkmıyor hocam. BJ MJ yok yani. 🙂 Hem ne dedik biz Mesa alacağız. 🙂
Mesa diyorsun hocam, Rectifier haaa!! Hocam benim söylediğim şey zaten 5 Watt'lık lambalının evde son ses açılamayacağı. Açamazsanız Dual'imi isterim haa!! 🙂Van minit, van minit Hamza Bey! O BJ gelecek, olmadı Mesa da olur. İyilik olsun diye de yarı fiyatına geri satarım hani 😀😀
Master Volume kısıp biraz da eq ve presence ile oynayıp atenuşsuz preamptan gaini, tonumu yine alıyorum ben. O da JC'nin preamp gaini sayesinde. Ama benim asıl sevdiğim hadise güç katı kırılması. E müsade et de, iki 6L6'lı Soldano tabanlı amfide de güç katı için atenuş kullanalım 🙂
Mesa diyorsun hocam, Rectifier haaa!! Hocam benim söylediğim şey zaten 5 Watt'lık lambalının evde son ses açılamayacağı. Açamazsanız Dual'imi isterim haa!! 🙂
fazla profesyonel kelimeler oldu beynim yandı arkadaşlar ama iyi şeylerden bahsediyoruz eminim 🙂
peki vox ve cube için yapay sesler dedin hocam .hiç mi gideri yok bu amfilerin .. fender champ 40 watt,fender mustang 3 v2 .bunlara da baktım aslında
Eyvallah hocam .hakkın ödenmez 🙂 arkadaşım laney lv300 satıyordu 1200 TL alsaydim keşke o zaman