Sadece 1 adet siyah çizgi olacak. 1 adet siyah çizgi olanlar TS. İki siyah çizgi olanlar Trs. 3 siyah çizgi olanlar Trss.Evet siyah çizgi var.
Eh, hem geçmiş olsun, hem hayırlı olsun. Forum ahalisi olarak az kafa yormadık.Arkadaşlar sorun çözüldü, şöyle ki o kirliliğin bir kısmı biten 9V pilmiş ya erken bitti ya da aldığım pil bitik filandı herhalde. Ses kartını da elimden çıkarıp id4 mk2 aldım şuan çok mutluyum, geriye referans monitörü kaldı. Bu konu ile alakalı çok destek aldım hakikaten hepinize tek tek teşekkür ediyorum.
Yeni ses kartınız hangi model?Evet, ne yazık ki donanımsal olabiliyor bu sorunlar. Daha kaliteli bir ses kartı ile durum değişebilir. Ben bunu doğrudan yaşadım; aynı ayarda eski kartım (Audient Id14 ilk versiyon) ile kaydettiğim gitarlar ile şimdiki arasında ciddi fark var. Aynı dosyada iki ayrı kart ile kaydettiğim şeyleri kıyaslayınca kabak gibi ortaya çıkıyor fark.
Neural DSP gerçekten üst düzey bir yazılım, kaliteli ton alabilmeniz gerekir.
Bu arada, GERGE'ye kulak verin. Forumun bu işlerdeki üst başvuru merciidir kendisi, forum olarak duacıyız adamdan🙂