Saolasın , hemen bakıcam.orkestra olarak miroslav philarmonic kullanıyorum. çok ta memnunum.. içerindeki mevcut enstrümanları combo yapabiliyorsun.. yani atıyorum 5 tane düz keman, 5 tane tremolo keman, 5 kısa keman, 1 çello v.s gibi hepsini kotarabiliyorsun.. çok memnunum.
bluecaster, sen midi klavye ile yazıyorsun sanırım davulu. Bu aralar benim de kafamda olan bir şey detaylar için ö.m yolluyorum yardımcı olursan sevinirim 🙂noktalarla uğraşilir mi yahu 😀 midi klavye alıp keyfine baksana.. ancak mouse ile yazacağim illa dersen noktaları iç içe koyarak sesi uzatabilirsin.
önce ses kartı şart malesef. onboardlarla, asio4all larla çok zor.Hocam ses kartım yok önce ses kartı almayı planlıyorum ses kartsız midi klavye bir işe yarayacağını sanmıyorum.
rica ederim bro.Saolasın , hemen bakıcam.
vay vay.. var mi tavsiye edebilecegin?
abi 119€ yu görünce "ay hoşt ulan" diyesim geldi. yardımcı olabilirmisin bu konuda 🙂orkestra olarak miroslav philarmonic kullanıyorum. çok ta memnunum.. içerindeki mevcut enstrümanları combo yapabiliyorsun.. yani atıyorum 5 tane düz keman, 5 tane tremolo keman, 5 kısa keman, 1 çello v.s gibi hepsini kotarabiliyorsun.. çok memnunum.
yok öyle bir seçenek çıkmıyor malesef:/ Direkt hemen kurulum çıkıyor yer seçiyorsun sonraki adımsa dediğim "failed" yazısı çıkıyor...Hala uğraşıyorum:/