...
Perfectionist demiş ki:HalukOzgur demiş ki:Eğer evrim varsa gerçekten yani yıllar içinde balinaların burunlarının yer değiştirdiği, insanların maymundan evrimleştiği. Bu mendelin teorisiyle çelişmezmi yani parmağın kesilirse senin çocuğunda parmaksız doğmaz öyle değilmi?
1.si insanlar maymunlardan evrimleşmemiştir. Onun adı primattır; yani aslında insanla maymunun ortak atası vardır...
2.si balina burnu sorunu anlayamadım açıkçası...
3. sü parmağını kesmek yerine testislerine yüksek değerde radyasyon vermeyi denersen çocuğunun emin ol bi yerleri eksik olur. Genetik olaylar bunlar bir kere parmak keserek böyle birşey yapamazsın...
(Gerçekten evrim teorisiyle ilgili bilgi edinmek istiyorsan öm atabilirsin, haddim olmasada kitap tavsiye edebilirim...)
Evrimi gözle gözleyebilecek kadar kısa bir zaman dilimi olarak görürsek böyle hatalara düşebiliriz 🙂HalukOzgur demiş ki:demek istediğim fiziksel değişiklikler genlere etki etmiyorsa (ki etmiyor) bu evrim denen olay nası oluyorda genler değişime uğramadan fiziksel değişim gösterebiliyor?
Bu sorduğun biyolojide; çevre, genotip ve fenotip konusuna girer ki senin sandığın gibi bir etkileşimin olmadığı saçması tamamen idealist bir felsefenin ve yardakçılarının ideolojik bir ürünüdür. Çok derin bir konu o yüzden alıntıyla aktarım yapıyorum. Sindirmek gerekiyor. Ayrıca şu saçma üslubunu değiştir, yakışmıyor.HalukOzgur demiş ki:demek istediğim fiziksel değişiklikler genlere etki etmiyorsa (ki etmiyor)
bu evrim denen olay nası oluyorda genler değişime uğramadan fiziksel değişim gösterebiliyor?
hiç bir kitap insan maymundan evrimleşti demez.bunu ortaya çıkaranlar evrim gerçeğine çamur atmak isteyenlerdir.HalukOzgur demiş ki:Ya şimdi bi soru soracam gerçekten uzun yıllardır kafamı kurcalıyor.
Eğer evrim varsa gerçekten yani yıllar içinde balinaların burunlarının yer değiştirdiği, insanların maymundan evrimleştiği. Bu mendelin teorisiyle çelişmezmi yani parmağın kesilirse senin çocuğunda parmaksız doğmaz öyle değilmi?
Haklısın kosovian.Bazı insanlar Darwin'in böyle birşey söylediğini iddia ediyor;ancak Darwin,hiçbir şekilde maymunun,evrim geçirerek şu anki insan haline geldiği konusunda birşey söylememiştir.kosovian demiş ki:hiç bir kitap insan maymundan evrimleşti demez.bunu ortaya çıkaranlar evrim gerçeğine çamur atmak isteyenlerdir.HalukOzgur demiş ki:Ya şimdi bi soru soracam gerçekten uzun yıllardır kafamı kurcalıyor.
Eğer evrim varsa gerçekten yani yıllar içinde balinaların burunlarının yer değiştirdiği, insanların maymundan evrimleştiği. Bu mendelin teorisiyle çelişmezmi yani parmağın kesilirse senin çocuğunda parmaksız doğmaz öyle değilmi?
darwin'in türlerin kökeni adlı eseri de buna dahil.
bunun işlevsiz olduğu yanlış.rahim içi kistler vs.bu yolla tedavi ediliyor.biliyormuydun?noSurprises demiş ki:şu aylık kadın magazin dergilerinden biri işlemişti konuyu :kadınların regl olması aslınsa çok gereksiz diye..
rahim-yumurtalık döngüsünün tek amacının çocuk doğurmak olduğunun,regl'in vücuttaki pis kanın atılması anlamına gelmediğinin altını çizmişti..
insanın vucudünda her ay bir yumurta kırılır ve regl olarak gelir,aslında bu rahimin "eğer çocuk yoksa ben de boşalıp,yumurtayı düşüreyim" demesiymiş..
çocuk gibi bi ihtimal yoksa,yumurta öyle heba oluyormuş..
amerikada kadınların doğum kotrol haplarını regl dönemlerinde de aldıklarından,ve hala regl olamamak için yapılan araştırmalardan bahsedilmiş..yani gereksizmiş..kanıtlanan tek kısmı bu...
bana sorarsanız,işin bi de psikolojk kısmı var,kaç yıl olmuş,alışmışız,çok sancılı veya sancısız da olsa regl olmak rahatlatıyor insanı..alıştığımız döngü bu..sancımızı hafifletecek sağlam birşeyler yapsınlar,daha mutlu olucaz böylelikle..
Perfectionist demiş ki:gaem demiş ki:ne biliyim yaa.vardı öyle bişey ama!
Şöyle diyim basitçe, pankreasın olmazsa sindirim yapamazsın tam olarak...