B brknc 17 Ekim 2024 #1 Wah pedal için pluginler var ama bunlar ne ile nasıl kullanabilirim? Ayağımla basabileceğim pedal tarzı bir ekipman var mı?
Wah pedal için pluginler var ama bunlar ne ile nasıl kullanabilirim? Ayağımla basabileceğim pedal tarzı bir ekipman var mı?
mastermiagi 18 Ekim 2024 #2 Plug-inlerle bu tarz kullanilacak ekipmanlara midi ekipmanlar deniyor. Midi Pedallar var. Bu sekilde aratip bulabilirsiniz.
Plug-inlerle bu tarz kullanilacak ekipmanlara midi ekipmanlar deniyor. Midi Pedallar var. Bu sekilde aratip bulabilirsiniz.
B brknc 18 Ekim 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 M-AUDIO EX-P / Expression Pedalı Fiyatı, Özellikleri | ZUHAL - Dünyanın En İyi Müzik Mağazası Tasarımı Ödülü 2024 bu uygun mudur, ses kartına bağlanır mı?
M-AUDIO EX-P / Expression Pedalı Fiyatı, Özellikleri | ZUHAL - Dünyanın En İyi Müzik Mağazası Tasarımı Ödülü 2024 bu uygun mudur, ses kartına bağlanır mı?
mastermiagi 18 Ekim 2024 #4 Hic kullanmadim bilmiyorum. Yanlis yonlendirmek istemem ama buyuk ihtimal kullanilir. Firmayi arayip bilgi isteyin isterseniz.
Hic kullanmadim bilmiyorum. Yanlis yonlendirmek istemem ama buyuk ihtimal kullanilir. Firmayi arayip bilgi isteyin isterseniz.
S sekoser 18 Ekim 2024 #5 Midi girişi olan bir ses kartı ile midi kontrolörleri çalışır. Bir de eğer kayıt içinse konu, dawlardaki otomasyon ile sonradan eklenebilir.
Midi girişi olan bir ses kartı ile midi kontrolörleri çalışır. Bir de eğer kayıt içinse konu, dawlardaki otomasyon ile sonradan eklenebilir.