- Konu Sahibi Konu Sahibi
Caglar_WANTED demiş ki:CosmicGirl demiş ki:Ortalık karışmış bencede. Çağıl bu gruba çok yakışıyodu ama rahatsızlığından ötürü gruptan çıkarıldı diye duydum. Üzüldüm açıkçası. Bence kesin Gökhan olayında olduğu gibi, çağların parmağı vardır bu iştede. Aydok zamanında boşuna sayıp sövmemiş.BandRoll demiş ki:haydaaa tam da çağılla "roly poly" söyleseniz pek güzel olur demeye geldim. karışmış ortalık 😆 neyse hayırlı olsun efem izmire geldiğimde izleyeceğim uzun uzun. tarz olarak ne yapacaksınız yeni kadroyla?
Wanted'a ayrıca yeni kadrosuyla ve yeni ismiyle başarılar dilerim. Çok başarılı bi ekip bence işini iyi yapan adamlar toplanmış. Bide gitarda Çağlar yerine Kancanın gitaristi olsa tam olucak bence. çünkü çok iyi çalıyor size o yakışır
Cosmicgirl.. gereksiz polemikler yaratıp durma..Kimsenin birbirine bisey yaptıgı yok ortada bi gariplik olsa herkes bi anda bırakır ve giderdi herkese bi zaman verildi.. Bilmedigin konular hakkında kendi kafanı mesgul etme git baska islerle ugras dinleyip eglenmene bak.. herseyin bi adabı var.. size burda tabiki o boyle yaptı bu boyle yaptıda ayrıldık diye saymıcam! Kimsede saymayacak! 2 msj once cocugun biseyden haberi yok diye sayıyordun simdi bambaska bi dunyaya gecis yaptın.. Wanted grubu benim muzige ilk basladıgım grup 5 sene once kurdugumuz bi grup yani benim grubum.. Normal hayattada arkadaslarım grup dısında..
Alive bizim işimizdi.. ama Wanted evimiz ok? Bu ayrımı yapamıyosan zaten hic bir yorum yapma
Digerine gelince kıyaslama yaptıgın adam Ozgun (Kanca) benim 10 senelik arkadasım..Muzikte kıyaslama olmaz.. Kıyasladıgın grupta 80ler hardrock calıyo biz pop&r&b bu iki muzigi kıyaslayan adamı ben zaten kaale almam.. Bu gereksiz satasmayı kapat.. O kadar dengesiz msjların varki 2 msj once satastıgın adamı 2 msj sonra ovmeye baslıyosun.. O yuzden seni kaale alan pek insanın da oldugunu sanmıyorum.. Herkes neyin ne oldugunu zaten biliyor goruyor..
Cagıl olayına gelirsek doktor yuksek seste muzik yapman yasak derken bizim ne yapmamızı bekliyodun.. Onun sayesinde para kazanıp onun kulaklarını kaybetmesini izlememizi mi? Cagıl bizim her zaman arkadasımız.. ama bu işte geriye kalan 5 kisi var..
Ben Alive'de 2 seneyi askın donem caldım ve grubun en populer zamanına beraber cıkarttık 5 kisi.. grup herkesin bırakmasıyla (davul,klavye) tamamen mesaili iş donemine gecis yaptı.. Bu kimseye gore degil bana gore de degil! Bi pislik yapmak istesek cuma-cumartesi wanted-alive caldıgımız donemde wanted'a gecerdik aydokla hem cuma-cumartesiyi alır hemde butun yaz otelde tek basımıza calardık.. Suanda hala otelde alive'yle beraberiz hepsi hala arkadasımız.. Boyle igneleyici msjlarla hic bisi ogrenemezsin! Sormasını ogren bizde cevap verelim..
Umarım durumları anlatabilmisimdir...
Sanada hayatta basarılar diliyorm..
Muzik ogren muzikle kal..
Her zaman bekleriz 🙂
yürü be çağlarrr.!!!!!!!!!