Zuhal temsilcisi diye biliyorum. Washburn'un özellikle abd ve custom shop üretimi kağıt üzerinde insanın ağzının suyunu akıtan gitarları var ama Tr'de en fazla abanoz tuşeli, kore yapımı pro serisinin gitarlarını görebiliyoruz. Malum, kore'deki bir fabrikada 3-5 farklı firmanın ürünleri fason imalat şeklinde üretiliyor. Zuhal de muhtemelen aynı aracı ya da direkt fabrikadan tek tek marka marka sipariş alacağına toptan getirtip kargo konusunda feci avantajlı konuma geliyor. Sadece zuhal değil diğerleri de böyle. Bu sebeplerden bu markanın en fazla kore üretimi vardır Türkiye'de. ABD ya da custom shop üretimlerini sipariş usulu getirirler. Ona da aylarca beklersiniz. Çünkü gemi ve belli sayıda sipariş limitinin dolmasıyla getirebiliyorlar. Türkiye'den sadece 1-2 sipariş varsa zaten kafadan bizde yok, getirtemeyiz derler. Washburn için değil ama zuhal'e başka markanın custom shop üretimi için sorduğumda buna yakın bir cevap almıştım. Yine sorulursa, benzer cevap verirler diye tahmin ediyorum. Bir de abd üretimleri direkt custom shop çıkışlı seri üretim değil diye biliyorum washburn için. Özetle, baya baya ümitsiz vaka bu iş 😀