on yildan beri kullandigim bi washburn gitarim var ustunde maverick series yaziyor.ama modelini hic bilmiyorum.bu gitarin aynisinden kullanan var mi acaba?cok merak ediyorum.tecrubelerimizi paylasalim.Hatta yilda bir kez bi yerde toplanip rock bara gidelim.gitar hakkinda sorunlarimizi dile getirelim.daha 9 yasindayken ankarada adini unuttugum bi muzik magazasindan sirf rengine bakarak almistim.ve hata yaptigimi anladim zamaninda.en buyuk sikintim gitarla ilgili tremolo sistemi cok sert ve ise yaramaz.zaten kilit yok gitarda kolu bi indiriyo sunuz butun tellerin akoru bozuluyor.ve agir bir gitar.manyetiklerinden hala memnunun(heavy metal caliyorum).sapi diger butun gitarlardan rahat buluyorum.sustainle ilgili bi derdim yok.tek derdim gitarin tremolo sistemini degistirmek.Bu mumkun mu acaba customcu arkadaslar?cift yonlu tremolo taktirip ayriyetten kilit takabilir miyim bu gitara?
bir de oscar scmidth amfi kullaniyorum.70 watt 12"speaker ve overdrive kanal reverbli.en sevdigim ozelligi arkadaki inputa taktiginizda kendi bass mid treble ayarlarini devre disi birakiyo.o kanalin sadece ses acip kapatan bi dugmesi var.bu da benim processorumun mukemmel pre-amplarini rahatca kullanma imkani veriyo.
sozun kisasi WASHBURNu seviyorum
bir de oscar scmidth amfi kullaniyorum.70 watt 12"speaker ve overdrive kanal reverbli.en sevdigim ozelligi arkadaki inputa taktiginizda kendi bass mid treble ayarlarini devre disi birakiyo.o kanalin sadece ses acip kapatan bi dugmesi var.bu da benim processorumun mukemmel pre-amplarini rahatca kullanma imkani veriyo.
sozun kisasi WASHBURNu seviyorum