ne diyon bebe ne saci? kafan iyi mi?maresalx demiş ki:kerem adami hasta etme 😀 olm sen ne zaman normal insanlar gibi olucan ? hehehehe
gardaşşşşş adami gördüm saci hala ayni kestirmemis, sen heralde karistirdin benim bahsettigin vel bihevt yildirim bi de kıredıl of filt vokali yildirim var ama onun soyadi başturk mü ne oyle bisi
dslkfsd
K_r_m demiş ki:Well Behaver bu aksam IF Bar'da!
egwine demiş ki:Arkadaşlar çok güzel bir grupsunuz, bir konserinizi de şöyle cuma ya da cumartesiye getirseniz de bende mutlu olsam, doya doya izlesem sizi 🙂
Başarılarınızın devamını diliyorum.
K_r_m demiş ki:Tesekkurler arkadaslar begendiginiz icin.
Guzel bi geceydi ve organizasyondu.
Ankara Universitesi Rock Toplulugu'na ve Tarik'a tesekkurlerimizi sunariz.sorunsuz,eksiksiz bir organizasyondu,ses sistemine kadar her sey cok guzel ayarlanmisti.diger organizasyonlarin aksine gruplara verilen deger de yuksekti.
seyirci de coskuluydu,butun gruplarda oynayip,eslik ettiler,eglendiler.
Bir dahakinde gorusmek uzere..
tekrardan tesekkurler.
CaGDaSH demiş ki:egwine demiş ki:Arkadaşlar çok güzel bir grupsunuz, bir konserinizi de şöyle cuma ya da cumartesiye getirseniz de bende mutlu olsam, doya doya izlesem sizi 🙂
Başarılarınızın devamını diliyorum.
inanmayın izlemez 😆
bahanesi o 😀
afisi biz yapmadik ama dedigin gibi guzel.matbaaya bu verilse daha da guzel olurdu da neyse baska sefere artik 🙂barker demiş ki:Afiş çok güzel olmuş elinize sağlık keşke matbaa ya bunu verseydik nese...teşekkürler konserde görüşürüz...