😆 😆 😆 oyle zaten herkes kendi kitlesini getiriyo..yaa sonucta herkes hopladı zıpladı işte bu da eglendiklerini gösteriyorciwciwern demiş ki:biz 7 kişi idik sanki bana sadece kendi grupları eglendi gibi geldii...
ciwciwern demiş ki:vallaa tek diyecegim davuolcunun hareketlerden filan burak gürpınar gibi çalıo sandım.. ama görünce hayal kırıklıgına ugradım..abi çok abanıyoo basit bi ritimi bile sanki mükemmel bişi yapıyomuş gibi görstermeye mi ne çalışıyor anlamadım??..bir şarkı boyunca dört dörtlük ritim yaptı..kroslarda ben bi ritim göremedim böle ayaga filan kaktı sanki çok zor bişi gibi ya nebliiim çok ii çalan biri olsa tmm diyecegim ama ayaga kakmaya çalışacagna iki ritim çalışsa daha iyi olur...nese ya birazda çok gürültülüydü ne çalıyolar rifler neyim duyulmuyor..ama herkes eglendi demişsiniz bilmiom yaa biz 7 kişi idik sanki bana sadece kendi grupları eglendi gibi geldii...orda herkese hitap etmeleri lazım sonuçta garage onların oyun alanı degil orda başka insanlarda var...valla eleştirilerimin asıl nedenii çok havalı bi şekilde çıkmaları ama sahnede hiç bişi görememem(müzik açısından) atlayıp zıplayanlar dışında...